15 / 05 / 2024

inşaatta asansör çakıldı

inşaatta asansör çakıldı

Bursa'da bir inşaatta yük asansörü yere bilinmeyen bir nedenden dolayı yere çakıldı. İş kazasının meydana geldiği alanda ilk belirlemelere göre 4 işçi kaza sonucu hayatını kaybetti.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 TL ile dibi gördü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 ile dibi gördü.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! 21 Şubat 2023

BİM'in 21 Şubat 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 20 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye başladı. Gelen indirimlerle birlikte demir fiyatları resmen çakıldı.  1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 20 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demire peş peşe indirim geldi! 2 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için büyük öneme sahip demir fiyatlarına dün gelen indirimden sonra bugün de indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte inşaat demir fiyataları resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları çakıldı! 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 Demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına, haftanın ilk işlem günü indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları resmen çakıldı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 24 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

inşaatta asansör çakıldı Haberi

inşaatta asansör çakıldı

Bursa'da bir inşaatta yük asansörü yere bilinmeyen bir nedenden dolayı yere çakıldı. İş kazasının meydana geldiği alanda ilk belirlemelere göre 4 işçi öldü. Yaralıların da olduğu belirtilen olay yerine, itfaiye ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Güvenlik güçleri olaya ilişkin inceleme başlattığını duyurdu. 


Özgür...