27 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektöründe demir önemli bir yere sahip. İnşaatın olmazsa olmaz malzemesi olan demir fiyatları bir evin maliyetini beliryen en önemli unsur olurken, vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Son zamanlarda yükselen döviz kurlarının etkisiye rekor seviyelere çıkan demir fiyatları düşmeye başladı. Başta müteahhitler olmak üzere binlerce kişi güncel demir fiyat listesini araştırıyor. Peki demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir kaç TL?

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI ARTTI!

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları Temmuz'da rekor seviyere yükseldi. Temmuz ayında altın çağını yaşayan demir cevheri vadeli işlemleri, Haziranda yüzde 17 yükselişe geçerek 113 dolara kadar çıkmıştı.

Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç TL? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön