29 / 04 / 2024

Demir fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları resmen çakıldı!  5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları resmen çakıldı!  5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde inşaat sektöründe demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Demir fiyatlarında resmen indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.



14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala ekonomide oluşan belirsizlik demir fiyatlarını da vurdu. Müteahhitler bu belirsiz ortam içerisinde yeni proje iştahlarını kapamtası talebin azalmasına neden oldu ve demir fiyatları resmen çakıldı.

Yeni projeler seçim sonrasına ertelendi.  Yükselen döviz kuru ve inşaat malzemelerindeki artışlar inşaat sektörünün yavaşlamasına neden oldu. İnşaat malzeme fiyatlarının artması ve inşaat prjelerinin yavaşlaması ile demire olan talep azaldı. Bu durum ise demir fiyatlarının geri çekilmesine neden oldu.

Demir fiyatları hızla düşmeye devam ederken müteahhitler ve sektör temsilcileri güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön