28 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Haftanın başından itibaren demir fiyatları düşmeye başladı. Demire gelen indirim adete inşaat sektöründe indirim yağmuru etkisi yarattı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?



Son günlerde inşaat demirine gelen haberler inşaat sektörünün yüzünü güldürmeye başladı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Geşen indirimlerle birlikte ince ve kalın demir fiyatları düşmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları 2023 kaç lira oldu?

İnşaat sektörünün en gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demire son dönemlerde peş peşe indirim geldi. Dün payay demir fiyatlarına gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de İzmir ince ve kalın demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi.

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARi DÜŞTÜ!

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları gerilemeye başladı. Çin'de koronavirüs kaynaklı ölümlerin arttığına dair ortaya çıkan haberler, yatırımcının iştahını düşürdü ve demir cevheri fiyatlarında düşüş yaşandı. 

Küresel piyasalarda yaşanan bu kritik gelişmeler yurt içi piyasalarda da demir fiyatlarının gerilemesine neden oldu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatı kaç TL? 2023 demir fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi...


Geri Dön