23 / 07 / 2024

İnşaatta Plastik boru sektörü

İnşaatta Plastik boru sektörü

Günümüzde plastik kullanımı tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de her geçen gün artarak ilerliyor. Türkiye 'nin plastik borularının, global pazardan da talep gördüğü belirtildi.

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Demirkol tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Delpan Metal İnşaat Plastik Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delpan Metal İnşaat Plastik Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Usta tarafından kuruldu.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Binektaşı tarafından kuruldu.

Kuytuca İnşaat Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuytuca İnşaat Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Sakin tarafından kuruldu.

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ferhat Özdemir tarafından kuruldu.

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Yiğit tarafından kuruldu.

Mry 2022 İnşaat Plastik Ambalaj Kimya Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Mry 2022 İnşaat Plastik Ambalaj Kimya Kozmetik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Fatih Ulaşan tarafından kuruldu.

İnşaatta Plastik boru sektörü Haberi

İnşaatta Plastik boru sektörü

Sağlam, bakım gerektirmeyen ve korozyona dayanıklı olan plastikler; inşaatlarda pis ve temiz su borularından yalıtım malzemelerine, pencere ve kapı profillerinden duvar kaplamalarına kadar birçok alanda malzeme olarak tercih ediliyor. İnşaat plastikleri içinde önemli payı ise plastik borular üstleniyor. 

Plastik sektörü genelinde olduğu gibi Türkiye boru sektöründe de firmaların çoğu KOBİ niteliğinde. Plastik boru üretimi yapan firmalar, inşaat plastikleri kategorisi içinde yer alıyor. Türkiye'de inşaat plastiği üreten yaklaşık bin 483 firma içinde, boru sektörüne yönelik üretim yapan yaklaşık 401 firma bulunuyor. 


Bu rakam, toplam boru sektöründe faaliyet gösteren firmaların da yaklaşık yüzde 90'ını oluşturuyor. Türkiye'de boru ve bağlantı p arçalan üretimi yıllık ortalama toplam 4.5 milyon ton civarında. Bu genel tablo içinde plastik boru ve bağlantı parçaları üretimi de yaklaşık 765 bin...