06 / 05 / 2024

insan kaynakları zirvesi 2013

insan kaynakları zirvesi 2013

Vestel Şirketler Grubu, 2012 yılında Türkiye'nin önde gelen insan kaynakları portalı Kariyer.net üzerinden aldığı tüm iş başvurularına yanıt vererek işe alım süreçlerini kısa tuttuğu için 12. İnsana Saygı Ödülleri'nde İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Dev şirketten büyük işten çıkarma!

Boeing, finans ve insan kaynaklarında yaklaşık 2.000 beyaz yakalı işçiyi işten çıkarmayı planlanmakta. İşte tüm detaylar...

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

Ünlü iş insanından şaşırtan çıkış: Bizden daha çok vergi alınsın en makul olanı bu

Davos Zirvesi olarak da bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Kovid-19 salgını nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Zirvede konuşan iş insanı dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle "Zenginlerden daha fazla vergi" alınsın önerisi getirdi

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

Work4buıld İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Şişli'de Burak Şahin Yavuz tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe hizmet alım-satımda yeni dönem!

İnşaat sektörü için online çözümler sağlayan sektörün pazaryeri Workindocom, hizmet alım-satım ve insan kaynakları konularını da daha pratik hale getiriyor.

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından kuruldu.

Birevim 'Tasarruf Akademi' platformunu kuruyor!

Birevim İnsan Kaynakları Direktörü Mirsat Öğretmenoğlu, “Birevim olarak, ‘sektörün geleceğine yatırım yapmak’; ‘sektörün nitelikli, alanında yetkin insan kaynaklarına sahip olmasına katkıda bulunmak’ konusunda kararlıyız'' diye konuştu.

Ofislerin geleceği merak konusu oldu!

Salgının bitmesiyle çalışanlar plazalara geri mi dönecek, yoksa işverenler uzaktan çalışma sayesinde azalan giderleri göz önünde bulundurup bu işi kalıcı hale mi getirecek? İşte yöneticilerin, çalışanların ve insan kaynakları uzmanlarının yorumları...

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

insan kaynakları zirvesi 2013 Haberi

insan kaynakları zirvesi 2013


İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Kariyer.net'in insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmalarını öne çıkarmak amacıyla düzenlediği ödül töreni Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti.


Vestel’in sektördeki gücü ve başarısının en önemli unsurlarından birinin insan kaynağı olduğunu belirten Vestel İnsan Kaynakları Direktörü Semih Süslü şunları söyledi:


“Dost teknoloji vaadimiz, sadece müşterilerimiz için değil çalışanlarımız ve çalışan adaylarımız için de geçerli. İşe alım ekibi olarak Vestel’e yapılan her iş başvurusunu hassasiyetle inceleyerek adaylara hızlı yanıtlar vermeye çok önem veriyor ve başvuru süreçlerinin her aşamasında adayları mutlaka bilgilendiriyoruz. Bu durum, adaylar açısından bakıldığında da süreci kısalttığı ve stresi azalttığı için oldukça önemli.”


İnsan kaynaklarının çeşitli süreçleriyle ilgili bugüne kadar pek çok ödül aldıklarını belirten Süslü, “İnsan Kaynakları stratejimizin kurumsal itibarımız açısından önemli bir gösterge olduğunun bilincinde...