02 / 05 / 2024

İnt Avrasya İnşaat adres

İnt Avrasya İnşaat adres

İnt Avrasya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Bilge, Erol Kara, Cihan Çakmak, Ali Sesli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu.

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bogdan-Marıus Ilıe, Doına D. Dragan ve Eray Özdal ortaklığında kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tnr Int Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tnr Int Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Taner tarafından kuruldu.

Fatih'te sur kalıntıların üstüne yapılan otel şaşkına çevirdi!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel görenleri şaşıtıyor.

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

İNT Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İNT Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nt Emlak İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Emlak İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Tolga Yılmaz tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nitelikli işgücü sıkıntısı inşaat sektörün büyümesini engelliyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Mersin'de nitelikli işgücü sıkıntısının sektörün büyümesini engellediğini savundu.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Ankara'da otel inşaatının temeli çöktü!

Ankara Kızılay Olgunlar Caddesi üzerinde bulunan otel inşaatında su borusundaki çatlaktan dolayı sızıntı meydana geldi. Su sızıntısını tamir eden ASKİ işçilerinin bölgeden ayrılmasının ardından inşaatta göçük oluştu.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

İnt Avrasya İnşaat adres Haberi

İnt Avrasya İnşaat adres

İnt Avrasya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Bilge, Erol Kara, Cihan Çakmak, Ali Sesli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


İnt Avrasya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait Kendi hesabına aldığı,alacağı arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak, söz konusu gayrimenkulleri kiralamak veya kiraya vermek, parselasyon yapmak,rehin almak, tesis olunmuş rehinleri kaldırmak inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek,işletmek ve kiraya vermek. 2-Yurt içi ve yurt dışından tüm sektörlerden mümessillik, distribütörlük, bayilik alabilir, verebilir acentelik, danışmanlık, organizasyon, aracılık...