27 / 04 / 2024

İntaş Anonim Şirketi

İntaş Anonim Şirketi

Sancaktepe'de inşa edilen Sarı Evler projesinde 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks konutlar yer alıyor...

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de ÖZkan Beyoğlu, Fatih Ergün ve ibrahim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Kerim Altıntaş, Yasin Us ve Yener Hancar ortaklığında kuruldu.

Ekizoğlu İntaş İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu İntaş İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekiz tarafından kuruldu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi Üsküdar'da 71 milyon 819 bin 620 TL sermaye bedeli ile Nuri Aydın ve Ebubekir Aydın ortaklığında açıldı.

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Altıntaş tarafından kuruldu. 

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Trend Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bekir Sakıb Şahinoğlu, Korkmaz Altıntaş ve Hayati Arslan 2 milyon 4 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu.

Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Serkan Güngör tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Memduh Altıntaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi, Selvili Sokak'ta kuruldu.

İntaş Anonim Şirketi Haberi

İntaş Anonim Şirketi

107 bin 485 metrekarelik inşaat alanına sahip Sarı Evler projesi İntaş Anonim Şirketi tarafından Sancaktepe'de hayata geçirildi.6 katlı 30 blokta toplam 720 konutun bulunduğu Sarı Evler 73 bin 500 metrekarelik alan üzerinde konumlanıyor.