20 / 07 / 2024

intema inşaat istifa

intema inşaat istifa

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'de yönetim kurulunun istifasının ardından yeniden atamalar yapıldı.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

İntema İnşaat 2021 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı için "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin kararı tescil edildi. 

İntema İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

İNTEMA İnşaat 2020'de kar dağıtacak mı?

İNTEMA İnşaat tarafından 2019 yılı mali tablolarda dönem zararı oluştuğu için, kar dağıtım tablosunda gösterildiği üzere kar dağıtılmaması hususunun genel kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi...

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

İntema İnşaat 2018 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş., 2018 yılı için bağımsız denetim şirketi önerisini genel kurula sunacak...

İntema İnşaat sermaye artırımı için başvuru yaptı!

İntema İnşaat 10 milyon TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanının 49 milyon TL'ye arttırılması için SPK'ya başvuru yapıldı...

İntema İnşaat bağımsız dış denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat, bağımsız dış denetim şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile 2017 yılı hesap döneminin bağımsız denetimi için 1 yıllık sözleşme imzalanmasına karar verdi.

Kayseri OSB hizmet binasının inşaatında son durum!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekilliği görevinden istifa ettikten sonra adı OSB hizmet binasının inşaatının yapımıyla anılan işadamı Seyit Demir, OSB hizmet binasının inşaatıyla yakından uzaktan alakasının olmadığını söyledi.

İntema İnşaat olağan genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

İntema inşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin 13.04.2015 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantı tutanağı yayınlandı.

İntema İnşaat ana sözleşme değişimi için SPK'ya başvurdu!

İntema İnşaat ana sözleşmesinin 3,4,5,6,12,13,16,17,18,20,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,44,45 nolu maddeleri tadili için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu

İntema İnşaat'ta yönetim kurulu istifaları onaylandı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'de yönetim kurullarına tüzel kişinin temsilcisi olarak seçilmiş bulunan gerçek kişilerin istifa etmeleri ve yerine seçim yapılmasına karar verildi.

İntema İnşaat ana sözleşme değişikliği için SPK'dan onay aldı!

İntema İnşaat şirket esas sözleşmesinde yapacağı değişiklik için SPK'dan onay aldı

intema inşaat istifa Haberi

intema inşaat istifa
İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'de  Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Ferit Bülent Eczacıbaşı'nın ve Osman Erdal Karamercan'ın yapılacak olan ilk Genel Kurul Toplantısında Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak tekrar atanmasına karar...