15 / 05 / 2024

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi Bahçelievler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen ortaklığında açıldı.

Aktif Metfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Metfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Örmez tarafından kuruldu.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

İnşaat sektörünün karnesi!

Capital 500 listesinde birçok inşaat firması yer aldı. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinin sektör karneleri açıklandı. Sektör karnesi verilerinde ciro, özsermaye, ihracat, toplam aktif gibi bilgilere yer verildi...

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Yahıa tarafından kuruldu. 

Yönter İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yönter İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yönter tarafından kuruldu. 

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.


İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A - İNŞAAT VE TAAHHÜT 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar ve her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve Baraj, fabrika inşaat işleri taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek. 2- Her türlü tesisat işleri, her türlü dolgu, hafriyat işleri yapmak.Kat karşılığı arsa almak parsellemek sureti ile aracılık yapmamak...