01 / 05 / 2024

INTERMOB

INTERMOB

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, INTERMOB Mobilya, Ahşap ve Orman ürünleri Fuarı'nda ziyaretçilerinden büyük ilgi görüyor...

AGT,INTERMOB Fuarı'na iddialı hazırlandı!

AGT, INTERMOB'da ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatacak. Sektör profesyonelleri için en son teknolojiyle ürettikleri akıllı ve pratik çözümleri ilk kez sergileyecekleri açıklandı.

Yıldız Entegre'den Vario serisi!

Türkiye’nin ağaç sanayiinde lider firması Yıldız Entegre, 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Intermob 19’uncu Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda en yeni ürünleriyle yer alıyor.

AGT en yeni ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı!

Öncü ve yenilikçi kimliği ile mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı.

Türkiye'nin ilk renkli parkesi görücüye çıktı!

“Peli Parke” tarafından üretilen “Vintage Collection” modern ve nostaljik çizgileri buluştururken birbirinden canlı renkleriyle de mekanların çehresini değiştirmeye hazır. Intermob 2015 Fuarı'nda görücüye çıkan seri ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

AGT yeni ürünlerini Intermob Fuarı'da sergileyecek!

İleri teknolojisiyle ahşabı kişiye ve kurumlara özel işleyerek geliştiren AGT, en yeni ürünleri ve akıllı çözümleriyle Intermob’da ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı.

AGT INTERMOB Fuarı 10 Ekim'de başlıyor!

İleri teknolojisiyle ahşabı kişiye ve kurumlara özel işleyerek geliştiren AGT, en yeni ürünleri ve akıllı çözümleriyle, ahşap sektörünün Avrasya'daki en büyük fuarı Intermob’da ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşatacak.

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı. Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.

Turanlar Group, Intermob 2014’e teknolojiyle damga vurdu!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı Intermob 2014’e Turanlar Group teknolojiyle damga vurdu...

Samet Mobilya, İNTERMOB'a katıldı!

Samet Mobilya, İNTERMOB'a katıldı. Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, inovatif ürünleriyle INTERMOB 2014, 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’nın gözdesi oldu.

Turanlar Group Intermob 2014’e katılıyor!

Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katılıyor. Firma fuara 7. salonda, 715 numaralı, 265 m2’lik stantla katılacak.

DYO’nun Dewilux markası, İntermob Fuarı'na katılıyor!

DYO’nun mobilya boyaları alanındaki markası Dewilux, ahşabı renklendirirken koruyan ürünleri ile İntermob 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na katılıyor...

Kastamonu Entegre İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtacak!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, bu yıl 17’ncisi düzenlenen İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile yerini alacak.

Kastamonu Entegre İntermob fuarına katılıyor!

Kastamonu Entegre Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’ nin en büyük üreticisi olarak 5 - 9 Ekim 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ nde gerçekleşecek...

Filli Boya Intermob Mobilya Fuarı 'na katılacak!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, bu yıl 16. ’sı gerçekleştirilen Intermob 2013 Fuarı’ndaki; 5. salon 509 ’nolu standında; sektör temsilcileri, çalışanları ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor.

INTERMOB Haberi

INTERMOB

Mobilya bileşenleri üretiminde dünyanın en modern üç üretim tesisinden biri olan AGT, ahşap sektörünün Avrasya’daki en büyük fuarı INTERMOB’da ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.  Tüm ürün gruplarından en yeni ürünleri katılımcılarla buluşturan AGT, farklı tasarımları ve akıllı çözümleri ile mobilya sektörüne yön vermeye devam ediyor.


 “Mobilya için Her şey” ilkesinden yola çıkarak tüm ürün gruplarında renk ve desen alternatiflerini yeni tasarımlarla birlikte AGT dostları ile buluşturan firma, çok sayıda yerli ve yabancı misafiri standında ağırlıyor.


Avrasya coğrafyasındaki en önemli organizasyon INTERMOB Fuarı’na yerli ve yabancı yoğun katılım olduğunu belirten AGT CEO'su Mehmet Semih Söylemez, sektörün lider mobilya ve mamul üreticileri ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, AGT’nin öncü ve yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturduklarını ifade etti.


AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR


AGT’nin...