29 / 04 / 2024

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı. Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.



Turanlar Group, mobilya sektörünün en büyük vitrini Intermob 2014’e 4 yenilikle katıldı. Grup fuarda, yeni parke koleksiyonu “PeliGolden Collection”ı; ülkemizin ilk gerçek su geçirmez parkesi “Peli Aqua”ı; laminat malzemede hem dijital hem de postforming uygulamalarını aynı anda yapabilen dünyanın tek markası “PeliDigi”yi ve laminat ile lamine-masif arasındaki ürün gamı boşluğunu dolduran yeni parke ürünü “Peli Natural”i ilk kez sergiledi. Turanlar Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan, bu ürünlere sadece yeni ürün demenin doğru olmadığını; sektörlerinde ilk kez kullanılan inovatif ve teknolojik yenilikler olduğunu vurguladı.


Yarım asrı aşkın bir süredir, orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve dünyanın nitelikli filtre kâğıt üreten 3 firmasından birisi ve ülkemizin tek firması olan Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.


Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı (Intermob 2014), bilindiği gibi mobilya endüstrisinin en önemli tedarik merkezi ve en büyük orman ürünleri fuarı olmasıyla tanınıyor.


Prestij Salonu olarak da adlandırılan 7. salonda, 715 numaralı, 265 m2’lik stantla fuara katılan Turanlar Group fuarda; yeni parke koleksiyonu “PeliGolden Collection”ı; ülkemizin ilk gerçek su geçirmez parkesi “Peli Aqua”yı; laminatda, aynı anda hem dijital hem de postforming uygulama yapabilen dünyanın tek markası “PeliDigi”yi ve laminat ile lamine-masif arasındaki ürün gamı boşluğunu dolduran yeni “Peli Natural” parke ürününü sergiledi.



Geri Dön