22 / 07 / 2024

internetten kredi almak

internetten kredi almak

Türkiye'de yaklaşık iki yıl önce "Kredix.net" tarafından başlatılan "internet üzerinden bir günde kredi" uygulamasından bugüne kadar 200 bin kişinin yararlandığı bildirildi.

Kredi ile ev alacaklar dikkat! 3 milyon TL'nin geri ödemesi hesaplandı! Hangi banka en uygun konut kredisi veriyor?

Kredi ile ev almak isteyen milyonlarca vatandaş bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki hangi banka en uygun konut kredisi veriyor? 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

Ev almak isteyenler dikkat! Konutta ortak kredi dönemi başladı! 

Kredi faizlerinin yüksek olması, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde durgunluğa neden oldu. Bankalar, gayrimenkul sektöründeki sıkıntıyı azaltmak ve vatandaşların konut sahibi olabilmesi için ‘ortak konut kredisi’ uygulaması başlattı.

Kredi ile ev almak artık hayal oluyor! Konut kredisi için BES teminat gösterilmeli!

Konut satış oranları her ay bir önceki aya göre gerilerken banka kredisi ile konut almak, giderek hayal oluyor. ATEM Başkanı Hakan Akçam, kredi alımlarında bireysel emeklilik sisteminde uygulanan (BES) teminat gösterebilme uygulamasının konut kredileri için de uygulanabileceğine vurgu yaptı.

Peugeot 408 Haziran kampanyası! Sıfır faizle 200 bin TL kredi veriliyor! Peugeot 408 fiyatı ne kadar?

Peugeot otomobil markasında Haziran kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Honda'da büyük kampanya! Honda City'de 250 bin TL kredi sıfır faizle! Duyan bayilere koşuyor!

Otomotiv devi Honda en sevilen modellerinden biri olan Honda City'de büyük kampanya başladı. Honda City almak isteyenlere yüzde sıfır faizle 250 bin TL kredi fırsatı sunuluyor. Honda City ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? 4 Haziran Honda City fiyat listesi....

Bankalarda "ortak kredi" uygulaması başlıyor!

Konut kredilerinin faizi hızla artmayı devam ettirirken buna göre bu şartlarda konut almak isteyen vatandaşlar için kurbana değil artık ortak krediye girecekler. Bu süreçte, yüksek faiz sorununa yeni bir çözüm getiren Ziraat Bankası, yenilikçi kredi modeli “Ortak Konut Kredisi”ni duyurmuş oldu.

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

Araç satın almak isteyen vatandaşlar için sıfır araç kredisi faizi ne kadar?, Faizsiz araba kredisi var mı? diye merak ediliyor. Buna göre, TOGG T10X modeli için faizsiz kredi imkanı sağladığını açıkladı. Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz kredi imkanı için geri sayım başlamış

TOGG'dan faizsiz kredi imkanı! Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi verecek...

Yerli otomobil TOGG'u almak isteyen vatandaşlar kampanyaları detaylı bir şekilde araştırılmaktadır. Buna göre, Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi vereceğini duyurdu. TOGG faizsiz krediyi hangi banka veriyor?

Kredi ile konut alınır mı?

Kredi faizlerinin yüksek olması nedeniyle birçok kişi ev alma planını ertelemek zorunda kaldı. Peki yüksek kredi faizlerine rağmen ev almak mantıklı mı? 300 bin takipçili Temettü Hocam, taksit ödeme imkanı olanlara bakın ne tavsiye etti…

2 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 60 bin TL'yi aştı! Konut almak mı, borsada hisse-fon almak mı mantıklı?

Konut kredisi faizlerinde yaşanan artışların ardından, geri ödeme rakamları da aylık taksit tutarları da rekora koştu. Peki konut kredisi çekip ev almak şu an mantıklı mı? Kredi çekerek konut yatırımı yapmak mı, hisse-fon yatırımı mı daha mantıklı? 

Kredi ile ev almak isteyenler dikkat! Kredi kullanmak yerine bunu yapabilirsiniz

Birçok kişi artan kredi faizleri nedeniyle ev sahibi olma hayalini ertelemek zorunda kalıyor. Kredi ile ev alanlar içinse yüksek geri ödemeler söz konusu. Gayrimenkul danışmanı Arif Güdül, kredi almak yerine yeni bir alternatif sundu.

Türkiye'nin kredi notunu yükseldi, Dr. İbrahim Can'dan paylaşım gecikmedi: Vize almak zor, ev sahibi olmak hayal!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard Poor's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti. Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can durumun borsaya etkisinin beklendiğini belirterek, önemli detaylara değindi...

Ev almak isteyenler dikkat! Ortak konut kredisi nedir, nasıl çekilir?

Ev almak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilen ortak konut kredisi birden çok kişinin aynı konut için birlikte kredi alarak ortak bir konut sahibi olmalarını sağlayan bir finansman çözümü şeklinde belirtiliyor. Peki ortak konut kredisi nasıl çekilir?

internetten kredi almak Haberi

internetten kredi almak


Kredix.net Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Taboğlu, yaptığı açıklamada, ABD'de yılda 150 milyar dolarlık konut kredisi verilen sistemi 2005 yılının ekim ayından bu yana Türkiye'de uyguladıklarını anımsattı.


Halen Yapı Kredi, Finansbank, Fortisbank, Garanti Bankası ve Anadolubank ile sözleşmelerinin olduğunu belirten Taboğlu, sitelerine giren bir kişinin, internet üzerinden kendine uygun krediyi seçip, başvuru yaparak formu doldurduğunu, ardından doğrudan bankaya giderek kredisini alabildiğini ifade etti.


Taboğlu, siteye giren tüketicinin, kendileriyle sözleşme imzalayan bankaların kredi seçeneklerini karşılaştırarak ne kadar komisyon ödeyeceğini, ne kadar sigorta masrafı kesileceğini öğrenebildiğini ifade ederek, tüm bunları değerlendirmesinin ardından tüketicinin kendisine en uygun olan...