18 / 05 / 2024

Interpress araştırma sonuçları

Interpress araştırma sonuçları

Geçen ay ekonomi sayfalarında inşaat ile döviz kurlarındaki dalgalanmalarla ilgili haberlerin gündemin ilk sırasında yer aldığı ortaya çıktı.

Ortak banka hesabı olan çiftler İçin şok edici araştırma sonuçları!

Ortak banka hesabına sahip olan çiftler için Journal of Consumer Resource dergisi kapsamında araştırma yapıldı. Araştırma sonuçları pek çok çifti şaşkınlığa uğrattı. İşte detaylar!

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Şaşırtan araştırma! Ofisler boş kaldı!

Pandemi sonrası çalışma yönelimiyle ilgili yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar verdi. İngiltere'de 43 şirketin katıldığı araştırmaya göre; çalışanların çoğu evden çalışmaya geçti. . Rapora göre, çalışanlar haftada ortalama 1 buçuk günü ofiste geçiriyor.

Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması sonuçları 4 Şubat'ta açıklanıyor!

Türkiye’den konut alan yabancılar ile konut satışından sonra yaşanan süreçlerin masaya yatırıldığı Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması’nın sonuçları 4 Şubat'ta açıklanacak.

Kocaeli'nin kentsel dönüşüm araştırma raporu hazırlandı!

AKP Milletvekili İlyas Şeker, riskli yapıların kentsel dönüşüm sürecinde depreme dayanıklı olarak yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm araştırma raporunu hazırladı. Her yıl uluslararası deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayını yapıyor" dedi...

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, "Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırma sonuçlarını 16 Aralık 2019 Pzartesi günü açıklıyor...

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Çağlar tarafından kuruldu. 

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçları 17 Mayıs'ta açıklanıyor!

GYODER ve TMB tarafından kurulan Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, ''Gayrimenkulde Kadın Araştırması'' sonuçlarını 17 Mayıs 2017 günü saat 09:00 ile 13:00 arasında açıklayacak.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Anadolu Yakası'nın büyük hastaneleri arasında yerini alan, bulunduğu bölgenin yanı sıra çevre ilçelerin de sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede yapılarak modern cihazlarla donatılan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

Ev güvenliği araştırması sonuçları açıklandı!

Aksigorta'nın Yöntem Araştırma'ya yaptırdığı, ev-eşya güvenliği araştırmasında ilginç sonuçlar çıktı.

Interpress araştırma sonuçları Haberi

Interpress araştırma sonuçları

Geçen ay ekonomi sayfalarında inşaat ile döviz kurlarındaki dalgalanmalarla ilgili haberlerin gündemin ilk sırasında yer aldığı ortaya çıktı. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmada, inşaat sektörünün toplam 10 bine yakın haberle gündeme geldiği, konut fiyatlarında Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,75, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,24 artış olduğu açıklamalarının öne çıktığı görüldü. Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı. Merkez Bankası'nın faiz oranlarını yükseltip yükseltmeyeceği merakla takip edilirken, döviz kurlarındaki dalgalanmaların piyasalar üzerindeki etkisine yönelik haberlerin de gündemde geniş bir şekilde yer aldığı belirlendi. Yapılan aynı araştırmada, ihracatta gerilemenin devam ettiği ve 2015 yılının ilk sekiz ayında yüzde 8.9 düşüş gösterdiğinin yer aldığı...