27 / 04 / 2024

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.



Dünyada pandemiden bu yana yaşanan ekonomik durgunluk ve son dönemdeki resesyon beklentisi dünya sanayi devlerinden Almanya’yı da vurdu. Yapılan bir araştırma Almanya’da gençlerin  yüz yüze kaldığı bir tehlikeyi ortaya koydu.

Almanya’da yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre, ülkedeki her 5 çocuktan ve her 4 genç yetişkinden 1 tanesi yoksulluk riski altında bulunuyor.

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

YOKSULLUK TEHLİKESİ

Alman Bertelsmann Vakfı tarafından “Almanya'da çocuk ve genç yoksulluğu” konulu analizinin sonuçları ilginç gerçekleri ortaya çıkardı.

Araştırmada ortaya çıkan sonuçlara göre, çocuk ve genç yoksulluğu  konusu, Avrupa’nın en büyük ekonomisinin sahibi olan Almanya'da çözülmemiş bir sorun şeklinde ortada durmaya devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön