29 / 04 / 2024

İntes İnşaat belediye ihaleleri

İntes İnşaat belediye ihaleleri

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015/65002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ünlü AVM'nin inşaatının mahkeme kararına rağmen devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi!

11 Aralık 2023 tarihinde Trabzon İdare Mahkemesi tarafından inşaat ruhsatı iptal edilen Trabzon Forum Alışveriş Merkezi ek binasında ruhsatsız çalışmaların devam etmesi tepki çekti. Söz konusu inşaatı belediye de engelleyemedi. Yaşanan duruma vatandaşlar adeta isyan etti.

İnşaat ruhsatı nedir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Yeni bir yapının inşa edilebilmesi için belediye veya özel il idaresinden alınan belge inşaat ruhsatı olarak adlandırılır. Peki inşaat ruhsatı nereden ve nasıl alınır? İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır? İşte inşaat ruhsatı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Yeni AKM'nin kaba inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, "Yeni AKM'nin genel inşaatının yüzde 20'si, kaba inşaatının ise yüzde 60'ı tamamlandı. İnşaat alanında opera salonunun sahnesi ortaya çıkmaya başladı" diye konuştu...

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

İnşaat, cari açığın kapatılmasında öncü sektör!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, "İnşaat, yarattığı katma değer ve istihdamla cari açığın kapatılmasında öncü sektördür" dedi.

Başakşehir'in belediye binasını 34.8 milyona Aydur İnşaat yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı...

Aydın Didim Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Didim Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gerçekleşti. Toplantıda imar notları ve planları değerlendirildi.

Türk inşaat firmaları, 10. Erbil Yapı-İnşaat Fuarı'na katıldı!

10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.

İntes İnşaat belediye ihaleleri Haberi

İntes İnşaat belediye ihaleleri

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015/65002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Kumburgaz Mah. Ek Hizmet Birimi Meclis Salonu Kumburgaz/Büyükçekmece/İstanbul  adresinde gerçekleşen ihaleye beş firma teklif verdi.  Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı.  Yaklaşık maliyeti 2.006.884,55 TRY olan ihaleye giren beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı.  Güzelce Mahallesi Pazar Yeri ve Sosyal Tesis İkmal İnşaatı Yapım İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 2.374.657,20 TRY, en düşük teklif 1.874.000,00 TRY verildi.  İNTES İNŞAAT TESİS TİC. LTD. 

ŞTİ, 1.874.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...