03 / 05 / 2024

ınvest inşaat bahattin uçar

ınvest inşaat bahattin uçar

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

Bahattin Uçar: Invest İnşaat olarak yeni projeler yapacağız!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uçar, "Invest İnşaat olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz" dedi...

Invest İnşaat Vadikoru projesinin inşaatına başladı!

Invest İnşaat'ın İstanbul Ayazağa'da hayata geçireceği Vadikoru projesinin inşaatı başladı. 

İnvest İnşaat Vadikoru tam fiyat listesi 2017!

İnvest İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ayazağa Vadikoru projesi Belgrad Ormanları’nın sınırında inşa ediliyor. Proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. İşte İnvest İnşaat Vadikoru tam fiyat listesi 2017...

Invest İnşaat'tan üç yeni proje geliyor!

Vadikoru projesinin tanıtım toplantısında konuşan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Veliefendi ve Başakşehir projelerini yıl sonunda tanıtacaklarını söyledi.

İnvest İnşaat'tan 5 yeni proje geliyor!

İnvest İnşaat, İstanbul’un Ayazağa, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir bölgelerinde 5 yeni proje inşa edecek.

İnvest İnşaat 2017'de 3 yeni proje yapacak!

İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, ''2017 yılında inşasına başlayacağımız üç yeni projemiz de bulunuyor''

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Nazer Otomotiv inşaat sektörüne girecek!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ford bayisi olarak hizmet veren Nazer Otomotiv, KIA markasını da bünyesine ekledi. Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ inşaat sektörüne adım atacaklarını açıkladı.

Aksaray'da inşaat iskelesinden düşen işçi ağır yaralandı!

Aksaray'da inşaat iskelesinden düşen işçi, hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi 4127 No'lu Sokak'taki inşaatta çalışan Bahattin Kestek (26), 4. kat hizasında bulunan iskelede sıva yaptığı sırada, düştü.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

ınvest inşaat bahattin uçar Haberi

ınvest inşaat bahattin uçar

1972 yılında dünyaya gelen Bahattin Uçar, ilk-orta ve lise eğitimin ardından yükseköğrenimini Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimi sırasında iş hayatında da aktif olarak yer alan Uçar; enerji, tekstil ve inşaat sektörlerinde uzun yıllar deneyim kazandı.

1992 yılında İstanbul İplik adı altında kurulan ve halen Düzce’de aktif olarak çalışan iplik fabrikasını kurdu. Tekstil organizasyonunun bir ayağını ABD’de yürüten Bahattin Uçar, uzun süre New York’ta yaşayarak işlerini burada sürdürdü.

Türkiye’ye döndükten sonra inşaat sektörüne de yatırım yapmak için girişimlerde bulunan Uçar, Invest İnşaat’ı kurdu. Çeşitli ortaklıklarla farklı projeler hayata geçirdikten sonra 2012 yılında ortaklarıyla Vadistanbul projesine imza atan Bahattin Uçar, şu an Invest İnşaat markasıyla İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 6 farklı projeyi yönetmektedir.

İngilizce ve İtalyanca bilen Uçar, halen Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı görev...