10 / 05 / 2024

İnvestment Global adres

İnvestment Global adres

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shakhnoza Abdullaeva tarafından kuruldu. 

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Güçlü tarafından kuruldu.

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İraj Golabtunchi tarafından kuruldu. 

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile He Lıu tarafından kuruldu.

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

Dumankaya Adres Panaroma'da 65 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, 2011'de toplam 1 milyar 300 bin lira değerinde 5 bin konut üretecek. Tuzla-Aydınlı'da Adres Panorama projesini satışa sunan Dumankaya, Gizli Bahçe bölgesinde de 3 projeye start verecek...

Dumankaya Adres projesinin havadan videosu!

 Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Adres projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi....

Dumankaya Adres Lobi 'de 637 TL taksitle! Sıfır peşinat!

Dumankaya Adres Lobi 'de 1+1 ve 2+1 konutların satışı tamamlandı. Konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemiyor. 15 Aralık 2012 'de bir ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor. 120 ay vadede aylık taksitler 637 TL 'den başlıy

İnvestment Global adres Haberi

İnvestment Global adres

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Gayrimenkul 1. Komisyon karşılığı olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alımını, satımını ve pazarlamasına aracılık etmek, bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında bayilikler ve acenteler oluşturmak, başka firmaların bayisi ve acentesi olmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4. Her türlü emlak ve özellikle konut, siteler ,ticari ve sinai iş merkezleri, alış...