17 / 05 / 2024

İpek Baycan Mimarlık iletişim

İpek Baycan Mimarlık iletişim

İpek Baycan Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Baycan Magriso tarafından kuruldu.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim İpek ve Kenan Çinkay ortaklığında kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

İpek Baycan Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İpek Baycan Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Baycan Magriso tarafından kuruldu.

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Eroğlu ve Emrah İpek ortaklığında kuruldu.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

GMW Mimarlık 19'uncu yılını kutluyor!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren GMW Mimarlık, bu sene kuruluşunun 19. yıldönümünü kutluyor.

Sogo Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sogo Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gökner ve Büşra Sözüpek ortaklığında kuruldu.

GMW Mimarlık 18 yılda 18 ülkede proje tasarladı!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeye imza atan GMW Mimarlık, kuruluşundan bu yana 18 yılda 18 farklı ülkede toplam 3 milyon metrekareyi aşan alanda tasarladığı projelerle dünya markası olma yolunda ilerliyor.

Akbank Sanat ve Mimarlık Seminerleri 22 Mart'ta başlayacak!

Akbank Sanat Mimarlık Seminerleri, İpek Akpınar'ın moderatörliiğü ile 22 Mart Salı günü mimar Mehmet Kütükçüoğlu'nu konuk ediyor. Kütükçüoğlu "Kent ile Diyalog" adını taşıyan seminerde, değerlendirmeler yapacak.

İpek Baycan Mimarlık iletişim Haberi

İpek Baycan Mimarlık iletişim

İpek Baycan Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Baycan Magriso tarafından kuruldu.

İpek Baycan Mimarlık Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK 1- Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliginin yapılabilecegi isler ve...