06 / 05 / 2024

ipek diamond konutları

ipek diamond konutları

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri hem akıllı hem de güvenli binalarla Türkiye ekonomisine can vermeye devam ediyor. Kayserili İpek İnşaat da yeni projelerine hız kesmeden sürüyor.

Kayseri İpek Diamond'da bahar indirimi başladı!

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

İpek Diamond'ın yüzde 35'i satıldı!

İpekar İnşaat, Kayseri'de 'İpek Diaomond' projesiyle akıllı konut sektörüne girdi. İpekar İnşaat bu alandaki projelerine Kayseri'nin yanı sıra Ankara ve İstanbul illerinde de devam edecek.

İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası!

İpekar İnşaat İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası başladı. İpek Diamond Kayseri projesinde toplam 130 adet daire bulunuyor.

İpek Diamond konforlu yaşam alternatifi sunuyor!

Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.

İpek Diamond Evleri'nin örnek dairelerine yoğun ilgi!

İPEK Grup bünyesinde kurulan İpekar İnşaat'ın 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri'nin örnek daireleri yoğun ilgi görüyor. İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur Erciyesevler bölgesinde örnek daire hakkında bilgi verdi..

İpek Diamond Kayseri'de farklı konsept oluşturdu!

Farklı konsepti ile cazibe merkezi olacak. İPEK Mobilya 'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat 'ın ilk projesi İpek Diamond Kayseri oldu.

İpek Diamond Kayseri'nin en prestijli projesi olma yolunda!

2006 yılında İpeksaray Alışveriş Merkezi'ni Kayseri'de kuran İpek, Kayseri halkını modern alışveriş kültürüyle tanıştırdıktan sonra, son olarak modern ve prestijli yaşam alanları kurma amacıyla inşaat sektörüne de girdi.

Kayseri'nin en prestijli projesi: İpek Diamond!

2006 yılında İpeksaray Alışveriş Merkezi'ni Kayseri'de kuran İpek, Kayseri halkını modern alışveriş kültürüyle tanıştırdıktan sonra, son olarak modern ve prestijli yaşam alanları kurma amacıyla inşaat sektörüne de girdi.

Kayseri İpek Diamond'taki daireler satışta!

Gayrimenkul sektörüne 2006 yılında Kayseri'de inşa ettiği İpeksaray AVM ile giriş yapan İpek Mobilya şimdi de konut üretimine başladı. Grubun Altın Ok Kardeşler ile Kayseri'de geliştirdiği Diamond projesinin satışlarına başlandı.

Kayseri İpek Diamond Residence!

Kayseri İpek Diamond Residence, İpekar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Kayseri'de inşa edilen projede yer alan daire alanları 240 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje birçok ödeme planını içinde bulunduruyor.

Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond konut projesinde yer alan dairelerin alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki satış süreci devam eden Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond ödeme!

İpek Diamond ödeme planına haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplamda 130 adet daireden meydana gelen Kayseri İpek Diamond Evleri projesinde daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

ipek diamond konutları Haberi

ipek diamond konutları

Şirketin Erciyesevler bölgesinde inşa ettiği "İpek Diamond" projesi şimdiden yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Projeyle ilgili bilgi veren İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur, dairelerin tamamının akıllı ev modeli konseptine uygun olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 


NEFES ALIYOR 


"Oturma odası 19 metrekare olacak. Burada kullandığımız ürünlerin tamamı nefes alabilir duvar kâğıdından. Mutfak bölümüne geldiğimizde ise çok geniş ve ferah bir konumdadır. 

İçerisi Eczacıbaşı'nm İntema mutfağından olmaktadır. Yine dolaplarımızda kullanılan ürünler Alman markasıdır. 


Kadınların mutfakta kolayca kullanabileceği kiler dolabı Hafele marka üründen seçilmiştir. Projemize dörtlü grup dahildir. Bunun içinde mikrodalga, fırın, davlumbaz ve ocak projeye dahildir. 

Mutfak bölümümüzde bazı yeni tasarımlar da bulunmaktadır. Şişelik olarak dizayn edilen ve çok amaçlı olan bölmeler bulunmaktadır." Yatak odalarının üç boyutlu duvar kâğıtları ile dikkat çektiğini belirten Hopur, "Yatak odasının iç bölümünde ise...