07 / 05 / 2024

İpek İnşaat nerede

İpek İnşaat nerede

İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, 2 milyon TL sermaye ile 1 Haziran'da, Beyoğlu, Şehir Muhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde açıldı.

Dila İpek İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dila İpek İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Taştaban tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar İpek ve Elena Moldovan ortalığıyla 100 in TL sermaye ile 29 Eylül'de Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Ferko İnşaat Ferko Signature Ofisleri nerede?

Teslimler 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği Ferko Signature Ofisleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Ferko İnşaat Ferko Signature Ofisleri nerede?

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale nerede?

37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Peki Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale nerede?

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

İpek İnşaat nerede Haberi

İpek İnşaat nerede

İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, 2 milyon TL sermaye ile 1 Haziran'da, Beyoğlu, Şehir Muhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde açıldı.


İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi adres: Beyoğlu, Şehit Muhtar Mah. İstiklal Cad. Mis Sok. Sentire Hotels Res....