05 / 05 / 2024

ipekar inşaat İpek Diamond

ipekar inşaat İpek Diamond

İpekar İnşaat tarafından Kayseri'de hayata geçirilen İpek Diamond Rezidans projesinde tamamı peşin ödemelerde lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki İpek Diamond fiyatları ne kadar?

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

İnşaat sektöründe bomba gelişme! Maliyetler artınca, ihale iptalleri başladı! Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından her senenin başında tespit edilen birim fiyatlar kamuda pek çok ihalede iptalleri getirdi. Çünkü Bakanlığın ve piyasanın arasındaki fiyatlarda makas açıldı. Peki inşaat malzemeleri fiyatları ne kadar arttı? Hangi inşaat malzemesinin fiyatı kaç lira?

Emlak sektöründe neler oluyor? İnşaat sektörü durma noktasına mı geldi?

Dövizde yaşanan artışın, inşaat ve emlak piyasasını kötü etkilediğini belirten emlak danışmanları KDV indirimi gibi sektör hakkında oldukça önemli pek çok noktayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kovid-19 inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını birçok sektörü ve birçok şirketi olumsuz etkiledi. İnşaat sektöründe de pek çok proje ve yatırım ertelendi. Peki inşaat sektöründe koronavirüs salgını sürecinde neler yaşandı? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sanayi kenti Kocaeli'de, başta şehir hastanesi inşaatı olmak üzere pek çok sağlık yatırımının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin 218 yatak kapasiteli 6 hastaneden oluşan devasa sağlık kampüsü Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor...

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

TOKİ, Türk müteahhitlerin yurt dışında inşaat yapması için çalışıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, müteahhitlerin başta Afrika olmak üzere pek çok ülkede inşaat yapmalarının önünü açmak için, TOKİ öncülüğünde kapsamlı bir çalışma ve araştırma yaptıklarını söyledi...

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Pek çok okula spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını da tamamlıyor.

Malta'da inşaat sektörü için büyük fırsatlar sunuluyor!

Akdeniz’in kritik ada ülkesi Malta, AB üyeliğinin verdiği avantajlarla Türk iş dünyası için pek çok fırsat sunuyor. Ülke, sağlık, turizm, lojistik ve inşaat sektörleri için Afrika’ya açılım üssü olabilir.

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Malezya'yla inşaat sektöründe büyük işler yapabiliriz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada, "Malezya'yla Enerji, savunma sanayi, otomotiv, inşaat, bilişim teknolojisi gibi pek çok alanda müşterek attığımız ve atabileceğimiz adımlar, yapabileceğimiz çok büyük işler var." dedi.

İstanbul 3. havalimanı inşaatına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul üçüncü havalimanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen'in sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatı meclis gündeminde!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Bakan Ahmet Arslan'a sordu..

ipekar inşaat İpek Diamond Haberi

ipekar inşaat İpek Diamond

Dairelerin alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiklik gösteren İpek Diamond Kayseri Evleri akıllı ev modeli konseptiyle tanıtılıyor. İpek Diamond fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


İpek Diamond Kayseri projesinin ödeme planı kapsamında tamamı peşin alımlarda lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede firma bünyesinde 20 ay vade imkanı sağlanırken, yüzde 25 peşinatta 36 ay 0 faiz, yüzde 25 peşinatta yüzde 75 banka kredisi kullanıldığında ise 120 aya kadar vade avantajı mevcut. 


Kayseri İpek Diamond projesinde yer alan daire tipleri 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplamda 130 adet daireden meydana gelen proje 13 katlı 3 rezidans bloğu halinde yükseliyor.


İpek Diamond fiyatları!


İpek Diamond Rezidans projesinde daire fiyatları 637 bin TL ile 705 bin TL arasında değişiyor. Projede 0,35 ile 0,67 arasında...