14 / 05 / 2024

İpekyolu Belediyesi proje yarışması

İpekyolu Belediyesi proje yarışması

Van'ın İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser, 12 yerel ve ulusal mimari proje yarışması düzenleyeceklerini ve birinci çıkan projeleri hayata geçireceklerini açıkladı.

Van İpekyolu'nda inşaatlar denetim altında! 

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçede devam eden inşaatları, çevre sağlığı ve güvenliği açışından denetlemeye aldı. 

Van İpekyolu'nda metruk yapılara geçit yok!

Van'a bağlı İpekyolu Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Van İpekyolu'nda metruk yapılar yıkılıyor!

Van İpekyolu Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çevre ve görüntü kirliliğine yol ve tehlikeye neden olan, metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.

Van İpekyolu'nda ağır hasarlı 4 yapı yıkıldı!

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Karşıyaka, Selimbey ve Hafıziye Mahalleleri'nde bulunan ağır hasarlı 4 yapının yıkımı tamamlandı.

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Van'da ruhsata aykırı yapılara müdahale ediliyor!

Van’ın İpekyolu Belediyesi ekipleri, bir ilki gerçekleştirerek yapım aşamasında olan bir binanın ruhsat ve eklerine aykırı olmasından dolayı müdahalede bulunarak 2 katta tıraşlama işlemi gerçekleştirdi. 

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

Bursa, yıkılan binalarla nefes alıyor!

Bursa'da yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mahallesi’nde de Hacıseyfettin Camii yanındaki 3 binayı kamulaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında mahallelinin nefes alacağı bir yeşil alan düzenlemesi yapacak

İpekyolu Belediyesi'nde ‘Cbs Ve E-İmar' uygulaması başladı!

Van’ın İpekyolu Belediyesi; çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde üç boyutlu kent bilgi sistemi ile büyük kolaylık sağlayan CBS ve e-imar uygulamalarını hayata geçirdi.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

İpekyolu Belediyesi proje yarışması Haberi

İpekyolu Belediyesi proje yarışması

Van'ın İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser, 12 yerel ve ulusal mimari proje yarışması düzenleyeceklerini ve birinci çıkan projeleri hayata geçireceklerini açıkladı. İpekyolu Belediyesi'nin ekim ayı meclis toplantısına; İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser, belediye meclis üyeleri, birim amir ile çalışanların yanı sıra basın mensupları katıldı. Meclis gündemlerine geçmeden önce 12 büyük projeyi açıklayan Eş Başkan Keser, "Belediye hizmet binası; 4 bin metrekare alan üzerine kurulacak ve yeşil alanla birlikte inşaat uygulama alanı 12 bin metrekare üzerinde projelendirilecektir. Kadınlara yaşam alanları oluşturulacak. 1099 metrekare alan üzerine kurulacak Kadın Yaşam Alanı Kompleksi'nde; eğitim, ekonomi ve kadın hakları üzerine çalışmalar yürütülecek. Öğrenim gören kadın öğrencilere destek olmak amacıyla yurt yapılacak. Bin 655 metrekare alan üzerine yapılacak olan yurtta, 300 kişilik yatak...