23 / 07 / 2024

iphone 13 değiş tokuş

iphone 13 değiş tokuş

Telefon fiyatları yükseldikçe akıllı cihazını değiştirmekten vazgeçenlere Teknosa'dan güzel haber geldi! Teknosa, Apple'ın en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yet alan olan iPhone 13'te değişim kampanyasını başlattı! Peki, Teknosa'da iPhone 13 fiyatları neler? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat lis

iPhone almak isteyenlere müjde! A101, Apple iPhone 13'e aniden indirim yaptı! 

A101 "Aldın Aldın" kampanyası ile Apple iPhone 13 cep telefonuna indirim yaptığını duyurdu. Peki, A101'de Apple iPhone 13 ne kadar, kaç TL? işte yeni indirimli fiyatı...

iPhone 13 artık BİM'de! iPhone 13'ü daha uygun fiyata almak isteyen buraya koşsun!

Türkiye'nin en popüler akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13, artık BİM'de! BİM mobil uygulamasından iPhone 13'ü satın alarak, teknolojinin en yeniliklerini uygun fiyata elde edebilirsiniz. İşte ayrıntılar...

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max inanılmaz indirimle A101'de! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

A101, sürpriz bir adım atarak iPhone 13 Pro Max'i inanılmaz indirimle satışa sunuyor! Geçmişte akıllı telefon stoğu olmayan market zinciri, şimdi Apple'ın son modeliyle müşterilerini şaşırtıyor.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Satıştan kaldırılan destansı telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin ağzı beş karış açık kaldı!

Satıştan kaldırılan olağanüstü telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de!.. Fiyatını görenlerin gözleri yuvalarından fırladı... Hemen bakın, sakın kaçırmayın... İşte fiyatı...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere son dakika: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 26 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası düzenlemiş olup, müşterilere 26 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatı sunmaktadır. İndirim miktarı, değiştirilen akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max'ten sonra şimdi iPhone 13 Pro BİM'de!

iPhone 13 Pro Max'un ardından şimdi de iPhone 13 Pro, BİM mağazalarında satışa sunuldu. Fiyatlar ise oldukça cazip. Detaylar için hemen inceleyin...

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de satışa çıktı. iPhone 13 Pro Max, fiyat açısından beklenenin altında bir rakamla müşterilerle buluştu.

iPhone 13 Pro Max Teknosa'da! Tren kalkmadan siz de yetişin! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa, iPhone 13 Pro Max'i internet sitesinde görücüye çıkardı. Ancak, ilginç bir şekilde, Teknosa'nın stokları, "satıştan kaldırılan" iPhone 13 Pro Max modellerini içeriyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max tekrar inanılmaz indirimle BİM'de! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Fırsatı kaçırmayın! BİM'de yeniden satışa sunulan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 ile hem uygun fiyatlı hem de yüksek kaliteli performanslı bir telefon sahibi olabilirsiniz. Stoklar sınırlı olduğundan, acele ederek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan BİM, iPhone 13 Pro Max'in yeni depolama seçeneği ve indirimli fiyatı ile satışa sundu. İşte ayrıntılar...

iphone 13 değiş tokuş Haberi

iphone 13 değiş tokuş

Telefon fiyatları yükseldikçe akıllı cihazını değiştirmekten vazgeçenlere Teknosa'dan güzel haber geldi! Teknosa, Apple'ın en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yet alan olan iPhone 13'te değişim kampanyasını başlattı! Teknosa’nın başlattığı dev kampanyanın adı ise "Değiş Tokuş" olarak belirlendi.

Teknosa kampanyadan faydalanmak isteyenlere şu cümleleri iletti:
“Telefonunuzu size en yakın mağazamıza getirmeniz veya DeğişTokuş kitinizi bize kargoyla göndermeniz yeterli."

Teknosa'ya eski telefonunuzu verin ve cihaz bedeline (12 bin TL'ye varan) ek olarak  bin 500 TL indirim ile iPhone 13 telefonunuza kavuşun! Üstelik peşin fiyatına 3 taksit fırsatı da sağlanıyor.

Peki, Teknosa'da iPhone 13 fiyatları neler? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi...

IPHONE 13 DEĞİŞİM FİYAT LİSTESİ Vermek İstediğiniz
Marka / Model Geri Alım Bedeli iPhone 13     iPhone SE 2020 128GB 5000 TL 6350 TL     iPhone SE 2020...