19 / 05 / 2024

iphone5 sir jonathan

iphone5 sir jonathan

Apple’ın ikonik telefonu iPhone 5’in tasarımcılarından Sir Jonathan Ive (45), San Francisco’da 17 milyon dolar (30.7 milyon TL) değerinde malikane satın aldı.

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Cemil Sir tarafından kuruldu.

Kripto paralar küresel bir finans krizi çıkarabilir!

İngiltere Merkez Bankası’nın (Bank of England) başkan yardımcısı Sir Jon Cunliffe, kripto paraların değerinde sıfırı görecek büyük bir çöküşün “kesinlikle makul bir senaryo” olduğuna vurgu yaptı. 

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şenses tarafından kuruldu.

3e1s Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3e1s Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sir tarafından kuruldu. 

Yeni Zelanda'dan Şanlıurfa'ya okul projesi!

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Şanlıurfa'da sığınmacı çocuklar için okul inşaatına başlayacaklarını belirtti. Curr, okul için anlaşmanın son aşamaya taşındığını söyledi.

Avrupa İmar Bankası, Türkiye Varlık Fonu şirketleriyle çalışacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Sir Suma Chakrabarti, Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek, Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki şirketlerle çalışabileceklerini belirtti.

Sir Williams Lyons'un evi 30 yıldır boş!

Jaguar arabalarının kurucularından Sir Williams Lyons evi yaklaşık 30 yıldır boş bir şekilde duruyor. İşte o evden görüntüler...

Türk Akımı'nda imzalar Ekim'de atılacak!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Jonathan Stern "Türk Akımı'nda başlangıçta Türkiye'nin faydalanacağı tek bir hat olacak. İki hat inşa edilecekse bu AB ile mevzuat anlaşmasını gerektirir." dedi.

New York’taki Türkevi binasının yıkımına yaz aylarında başlanacak!

New York’ta yapılacak ‘Türkevi’nin projesinin mimarlarından Jonathan Stark, projenin son durumunu anlattı. Stark, eski ‘Türkevi’ binasının yıkımına yaz aylarında başlanacağını ve yeni binanın inşaatının bir buçuk yıl süreceğini söyledi.

'Yeni konut projelerimiz Türk firmaları için fırsattır'

Yeni Zelanda Büyükelçisi Jonathan Curr, Yeni Zelanda'da özellikle inşaat sektöründe Türk firmaları için büyük potansiyel olduğunu söyleyerek bu konudaki işbirliklerine sıcak baktıklarını açıkladı. İşte açıklamaları...

Sir Yapı Çelik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sir Yapı Çelik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Deep Blue Sitesi, Büyükçekmece'de kuruldu.

iphone5 sir jonathan Haberi

iphone5 sir jonathan

İngiliz tasarımcının 5 katlı, 6 yatak odası, 8 banyosu, altı şöminesi bulunan malikanesi şehrin okyanusa sıfır lüks Gold Coast bölgesinde yer alıyor. ABD’de yayımlanan ekonomi gazetesi Wall Street Journal’ın haberine göre, iki yatak odalı bir banyolu müştemilatı bulunan evin üst katındaki yatak odasının tavanı da tamamen bir katedrale özgü hazırlanmış. Ive, İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından şövalyelik ünvanına layık...