15 / 05 / 2024

IPM Invest firması

IPM Invest firması

Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacak.

Yabancıya konut satışı yüzde 47.6 arttı!

Gayrimenkul danışmanlığı veren FOA Invest firmasının kurucusu ve CEO’su Fatih Osman Akkan, ülke genelinde yabancıya konut satışının yüzde 47.6 yükseldiğini dile getirdi. 

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

İş GYO danışman firmasını seçiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO'nun danışman firması seçimine başlaması bildirisi yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Yapı Denetim Firması sözleşmesinin feshi davası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi davasının gelişmelerini paylaştı.

Irak'ta Türk inşaat firmasının tamamladığı hastane açıldı!

Irak'ın Babil vilayetinde Türk inşaat firması tarafından yapımı tamamlanan 600 yataklı eğitim hastanesi hizmete açıldı.

Konutta KDV indirimini inşaat firması yöneticileri yorumladı!

İnşaat firması yöneticileri konutta KDV indirimine dair görüşlerini paylaştı. Sektör temsilcileri indirimin satışları etkileyeceğini düşünüyor.

Bayburt Group, dünyanın en büyük 200. müteahhit firması oldu!

Bayburt Group, uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 40 Türk firmasıyla yer aldı. Bayburt Group dünya sıramasında 200. oldu.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

İşte semtlerin inşasında önemli rol oynayan 12 inşaat firması!

İstanbul'un inşaat sektöründeki gelişimine bakarsak, her semtin uzmanı olarak kabul edebilecek şirketleri görebiliriz. İşte semtlerin inşasında önemli rol oynayan 12 inşaat firması ve en çok proje ürettikleri yerler...

Fas’ta tramvay hattı ihalesini Yapı Merkezi firması kazandı!

Kazablanka Belediyesi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kazablanka şehri 2’inci etap tramvay hattı ihalesini Türkiye’den katılan Yapı Merkezi firmasının kazandığı belirtildi.

Yapı Kredi Koray yapı denetim firması dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi nedeniyle açılan davaya ilişkin güncellemesini yayınladı.

IPM Invest firması Haberi

IPM Invest firması

“ Güveniniz Emanetimizdir “  Slogonıyla sektöre kendi firması ile 1 Ağustos 2014 tarihi itibarı ile devam eden IPM Invest, Uluslarası Gayrimenkul ve Yatırım alanında farklı pazarlar ve nish projeleri uhdesine alarak hayata geçmiştir....


1992 senesinde itibaren gayrimenkul sektörünün içinde olan ve bir çok nitelikli firma içinde kariyer hayatını geçirmiş olan Kaan Borucuoğlu, bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda Gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacaktır.


Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu en son Türkiye’nin ve İnşaat Sektörünün göz bebeği olan Tahincioğlu Holding’e bağlı Tahincioğlu Gayrimenkul firmasında Satış ve Pazarlama Direktörü olarak profesyonel hayatını tamamlamış, sonrasında sektörün içerisinde kısa bir süre bir kar ortaklığı deneyimi yaşamış olup,...