23 / 05 / 2024

ipotekli kredi koşulları

ipotekli kredi koşulları

İpotek Teminatlı Kredilere İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ, 4 Ağustos 2007 tarihinde 26603 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ kapsamında ipotekli kredilerin alınmasına dair bilgilere yer veriliyor...

Şehir içi manevra kabiliyeti yüksek Citroen Ami'ye uygun kredi koşulları ile sahip olabilirsiniz

Citroen Ami'ye 75.000 TL kredi için 1 yıl vade ve %1,99 faiz oranları ile sahip olabilirsiniz. Uygun kredi koşullarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!

Fed'in, politika faizini sabit tutması ve Temmuz'da 25 baz puanlık artışa gitmesi beklenirken, kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın boyutunun Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği de belirtiliyor.

Şık ve sportif tasarımı ile Volkswagen Taigo uygun kredi koşulları ile bayilerde sizi bekliyor

Volkswagen Taigo sahibi olmak için, 6 aylık vadelerde 2,39%, 12 aylık vadelerde 2,59% ve 13 ila 24 ay vadelerde 2,79% faiz seviyeleri ile bayilerde uygun kredi koşullarını değerlendirebilirsiniz. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

Konut kredisi başvuru koşulları 2020!

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan fakat konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut kredisi nasıl çekilir sorusunun cevabını arıyor.  Peki konut kredisi nasıl alınır? Başvuru koşulları neler?

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Bankaların konut kredisi koşulları esnedi!

Bankaların 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmeler ile aynı yılın ikinci çeyreğinde ilişkin beklentilerini içeren Banka Kredileri Eğilim Anket sonuçları açıkladı. Taşıt ve konut kredisinde koşullar aynı kalırken bireysel kredi koşullarının gevşediği bildirdi.

Huzurlu Marmara Evleri ödeme koşulları!

Huzurlu Marmara Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinat vermeden konut bedelinin tamamı için kredi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları ödeme koşulları!

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 2 bin 138 tane daireden oluşan proje 24 ay sonra teslim edilecek.

Çatalca Konutları Kiptaş başvuru koşulları 2016!

6 katlı 180 bloktan oluşan Çatalca Kiptaş Konutları için banka kredisi veya Kiptaş bünyesinde kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. İşte Çatalca Konutları Kiptaş başvuru koşulları 2016...

Kiptaş Çatalca Evleri ödeme koşulları!

Kiptaş Çatalca Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesi kredi kullanılabiliyor. Proje Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın konumda, 180 blok halinde yükseliyor.

Vaditepe Bahçeşehir ödeme koşulları!

Vaditepe Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimlerin Kasım 2015 tarihinde gerçekleşeceği proje 284 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları 2015!

Kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine sağlanan destekler arasında kredi de bulunuyor. Krediyi anlaşma yolu ile riskli binasını tahliye eden kimseler alabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları 2015...

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

ipotekli kredi koşulları Haberi

ipotekli kredi koşulları

İPOTEK TEMİNATLI MENKUL KIYMETLERE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ


(SERİ: III, NO: 33)

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

             Amaç ve kapsam

             MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, ipotek teminatlı menkul kıymetlere ilişkin esasları düzenlemektir.


             Dayanak

             MADDE 2 – (1) Bu Tebliğ, Sermaye Piyasası Kanununun 13/A maddesine dayanılarak düzenlenmiştir.


             Tanımlar

             MADDE 3 – (1) Bu Tebliğ’de geçen;

             a) BDDK: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunu,

             b) İhraççı: Bu Tebliğ uyarınca ipotek teminatlı menkul kıymet ihraç eden 19/10/2005 tarihli ve 5411 sayılı Bankacılık...