05 / 05 / 2024

Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı

Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Atlascam Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlascam Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Reza Zonouzi Motlagh Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Fatih'te kuruldu.

TOKİ İran'da konut yapacak!

İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Ali Rıza Jabbari, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ı ziyaret etti. Jabbari, konut yapımı konusunda TOKİ ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

İran TOKİ'ye işbirliği teklifinde bulundu!

90 ülkenin işbirliği talep ettiği TOKİ'ye son olarak İran'dan da teklif geldi. TOKİ yetkililerini İran'a davet eden İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jabbari, "Biz de TOKİ’nin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz" dedi.

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı Haberi

Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat,taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek.Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir,işletebilir,devir edebilir ve devir alabilir.Daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir ve işletebilir. b)-Uçak,otobüs,gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verilebilir. c)-Her türlü hava,deniz,kara vasıtaları ile şehiriçi,şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı...