06 / 05 / 2024

ırak Avrocity projesi

ırak Avrocity projesi

Gürbağ İnşaat tarafından Kuzey Irak’ın Duhok kentinde yapılan “Avrocity”, Dünyanın ilk Google Earth tabanlı, 3 boyutlu konut portalı olan 3DKonut.com’da sanal ziyarete açıldı...

Ankara-Ankara projesi için istinaf yolu açık bırakıldı!

Ankara 4. Tüketici Mahkemesi'nin Yapı Kredi Koray GYO lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı. 

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 5 Haziran'a ertelendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasını ertelenmesine ve duruşmanın 5 Haziran 2020 tarihine bırakılmasına karar verdi.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 24 Mart'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 24 Mart 2020 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Ankara-Ankara Projesi tüketici davası 22 Ekim'e bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara- Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili gelişmeler hakkında açıklama yaptı.

Ankara-Ankara Projesi tüketici davası 5 Eylül'e bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dünkü duruşmasında hakim değişikliği nedeniyle dosyanın incelemeye alınmasına ve bu sebepten duruşmanın 5 Eylül'e bırakılmasına karar verildi...

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 7 Mayıs'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dün yapılan duruşmasında; davacıya bir sonraki celseye kadar imar barışı başvurusuna ilişkin beyanda bulunması için süre verildi. Bir sonraki duruşma 7 Mayıs 2019 tarihine bırakıldı...

Kartal'daki markalı 6 konut projesi!

İstanbul'da Kartal bölgesinde birçok konut projesi bulunuyor. Konut geliştiricilerinin uğrak noktası olan bölgede daire seçenekleri ağırlıklı olarak 1 oda 1 salonlardan başlıyor...

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 24 Ocak'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara projesi tüketici davası 24 Ocak 2019 tarihine bırakıldı..

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine kurulacak Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Babadağ'ın teleferiğe kavuşmasına çok az kaldığını söyledi.

Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Üsküdar Meydanı'nda Marmaray İstasyonu inşası sırasında yapılan kazılarda çok sayıda eser ve mimari yapı bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesince yürütülen Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde müze devre dışı bırakıldı.

NMR inşaat Irak'taki yeni projesi Dania City'in temelini attı!

Irak'taki yatırımlara odaklanan NMR İnşaat yeni projesi Dania City'in inşaatına başladı. 850 konutluk projeyle Irakta'ta yeni bir yaşam alanı inşa eden NMR İnşaat, Süleymaniye'deki projeyi 2016'nın son çeyreğinde tamamlamayı hedefliyor.

Gülbağ Avrocity projesi nerede?

Avrocity Gülbağ Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1 milyon 367 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede otel, rezidans,daire, villa ve AVM bulunuyor. "Gülbağ Avrocity projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

ırak Avrocity projesi Haberi

ırak Avrocity projesi

Gürbağ İnşaat tarafından K.Irak’ın Duhok kentinde yapılan “Avrocity”, Dünyanın ilk Google Earth tabanlı, 3 boyutlu konut portalı 3DKonut.com’da sanal ziyarete açıldı. 1.367.000 m2 arsa alanına kurulan 6.728 yüksek standartlı konut, 420 adet yüksek katlı rezidans, 93 lüks villa, AVM, ofis binası, otel, çok amaçlı salon, fitness center, iş kulesi, süpermarketler, showroomlar, okul, cami, akaryakıt istasyonu, polis merkezi, itfaiye, semt çarşısı, sağlık ocağı ve kreş binalarının olduğu proje tamamlandığında 20 bin kişinin yaşayacağı bir uydu kent olacak. 3DKonut.com uygulaması sayesinde harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak sergilenen Avrocity, dünyanın her yerinden gezilebiliyor. 


Google Earth tabanlı yazılımıyla kullanıcılarına Türkiye genelindeki yaklaşık 2 bin inşaat projesini bir arada sunan 3DKonut.com, yurt dışına da açıldı. Markalı konut projelerini alışılageldiği gibi sadece satış ofislerindeki...