02 / 05 / 2024

ırak erbil turizm yatırımları

ırak erbil turizm yatırımları

Irak ile Türkiye arasındaki 2012 yılı dış ticaret hacminin 12 milyar doları geçtiğini söyleyen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Erbil Başkonsolousu Mehmet Akif İnam, Türk şirketlerini bölgeye mahalli ortaklıklar yaparak yatırım yapmaları çağrısında bulundu...

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mengü, Emrah Tırak ve Sercihan Şen ortaklığında kuruldu.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Nba İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nba İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Bülent Çırak tarafından kuruldu.

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

Irak Erbil'de arazi kavgası: 4 ölü, 4 yaralı!

Irak Erbil'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Işıktaş tarafından kuruldu.

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde daha önce polis ekiplerinin nöbet noktası olarak kullandığı 1600 rakımdaki Bayrak Tepe'de tam donanımlı dev bir turizm tesisi kurulması planlanıyor. 

Erbil Sultan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erbil Sultan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bkt Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkt Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Başel, Erbil Kemer ve Mehmet Topaloğlu ortaklığında kuruldu.

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zharo Erbil İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dlshad K.R. Rashıd tarafından 105 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ırak erbil turizm yatırımları Haberi

ırak erbil turizm yatırımları

Irak ile Türkiye arasındaki 2012 yılı dış ticaret hacminin 12 milyar doları geçtiğini söyleyen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Erbil Başkonsolousu Mehmet Akif İnan, Türk şirketlerini bölgeye mahalli ortaklıklar yaparak yatırım yapmaları çağrısında bulundu. İnam, "Yasal olarak yerel ortakla çalışma zorlunlulığu yok ancak mahalli ortaklar iş akışlarını hızlandıracak ve bazı görünmez engelleri ortadan kaldıracaktır" dedi. 


Erbil'in Irak'ın en güvenli ili olduğunu ve yatırımcılara sunduğu arazi tahsisleri ve vergi muafiyetleri gibi avatajalarla dikkat çektiğini belirten İnam, "Kürt Bölgesi Yönetimi 2006 yılında yeni bir yatırım yasası yaptı. Burada tarım, sanayi ve turizm gibi sektörlere ağırlık verildi. Bu sektörler öne çıkartıldı. Burada özellike yol, tünel yapımı, elektrik dağıtımı, inşaat, hizmet ve lüks tüketim malzemeleri sektörlerinde büyük iş potansiyeli var. Türk işadamları bu fırsatları değerlendirmeli....