22 / 05 / 2024

Irak Kerbela Stadyumu

Irak Kerbela Stadyumu

Mimar Bahadır Kul, Irak’ın Kerbela şehrinde yapımına devam edilen stadyumun tasarımına yerel doku ve tarihi olayların yansıtıldığını söyledi. Kerbela Stadyumu’nda sona yaklaşıldığı açıklandı

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Irak Karbela Stadyumu açıldı!

Irak halkının büyük bir heyecanla 3 yıldır beklediği, Bahadır Kul Architects'in tasarımını yaptığı Irak'ın yeni stadı Karbela Stadyumu açıldı.

Irak Kerbela Stadyumu’nda sona yaklaşıldı!

Mimar Bahadır Kul, Irak’ın Kerbela şehrinde yapımına devam edilen stadyumun tasarımına yerel doku ve tarihi olayların yansıtıldığını söyledi. Kerbela Stadyumu’nda sona yaklaşıldığı açıklandı

Irak Kerbela'daki inşaatta mahsur kalan işçilerin aileleri endişeli!

Marmara Mühendislik İnşaat Şirketi’nin Irak Kerbela’da yaptığı lüks villaların şantiyesinde mahsur kalan işçilerin aileleri endişeli. Aileler işçilerin sağ salim geri dönmeleri için gerekenlerin bir an önce yapılmasını istiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismi değişti!

Fenerbahçe'nin Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası stadının yeni ismi belli oldu. Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nda bakım çalışması başladı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu bakıma alındı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu yeni sezona yetişecek mi?

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

Irak Kerbela Stadyumu Haberi

Irak Kerbela Stadyumu

Mimar Bahadır Kul, Irak’ın Kerbela şehrinde yapımına devam edilen stadyumun tasarımına yerel doku ve tarihi olayların yansıtıldığını söyledi.


Yurtdışında ve yurtiçinde birçok spor yapısı ve stadyuma imza atan Bahadır Kul Architects (BKA) tasarımı olan Kerbela Stadyumu’nda sona yaklaşıldığı açıklandı. Mimar Bahadır Kul, Irak’ın Kerbela şehrinde bulunan stadyumun tasarımına yerel dokunun ve tarihi olaylarların yansıtılmakta olduğunu söyleyerek “Irakta yaşanan savaş sebebiyle ara verilen stadyum, bu sene itibariyle tamamlanıp faaliyete girecektir. Stadyumun 73 kapısı, Kerbela’da yaşanan tarihi trajedilerden İmam Hüseyin olayında ölen kişilerin sayısına atfedilmiştir. Stadyumun kırmızı koltukları bu olaya gönderme yapmaktadır. Kabukta seçilen beyaz malzeme ise barışı temsil etmektedir” dedi.


Ege Haber 



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TASARIMI Türk Mimar Bahadır Kul'un yaptığı, Irak halkının 3 yıldır beklediği Kerbela Stadyumu törenle açıldı....