03 / 05 / 2024

ırak nurol inşaat çalışanları

ırak nurol inşaat çalışanları

Irak Parlamentosu'ndaki ilgili komisyonlar olağanüstü toplanarak, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak. Abbas el-Beyati, konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Nurol İnşaat 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Nurol İnşaat 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 arası dönemde 4 milyar 111 milyon 47 bin TL hasılat elde etti.

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

ırak nurol inşaat çalışanları Haberi

ırak nurol inşaat çalışanları

 Irak Parlamentosu'ndaki Güvenlik ve Savunma ile Yatırım ve Dış İlişkiler komisyonları, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin bulunması için olağanüstü toplanacak. 



Irak'ta kaçırılan 18 Nurol İnşaat çalışanının izine ulaşıldı!



Irak Parlamentosu Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Abbas el-Beyati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaçırma olayının meydana geldiği ilk günden itibaren emniyet güçlerinin konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.


Güvenlik güçlerinin gece gündüz demeden işçilerin kurtarılması için çalıştığını belirten Beyati, "Parlamento'daki Güvenlik ve Savunma ile Yatırım ve Dış İlişkiler komisyonları, kaçırılan Türk işçilerin akıbetini araştırmak ve olayı yakından takip etmek için olağanüstü toplanacak. Ancak toplantının tarihi henüz netleştirilmedi" dedi.


Türkiye hükümetinin bu olay nedeniyle Irak'a karşı güvensizlik duygusuna kapılmayacağından emin olduklarını dile getiren Beyati, "Türkiye bu konuda bizim ne kadar özverili şekilde...