17 / 05 / 2024

Irak Planlama

Irak Planlama

Yoktan var edilecek ve 5'e bölünecek! Son derece gelişmiş ve lüks yapılarla donatılacak arazi yüz bin kişilik yaşam alanına dönüştürülecek

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Sultanbeyli’nde yapıldı.

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan İslam tarafından kuruldu.

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanopi Mimarlık Tasarım Ve Planlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Ekin Su Akalın, Simin Pakakar tarafından kuruldu.

Evet Planlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Evet Planlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Tüysüz tarafından kuruldu.

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koroma, Mehmet Bavunoğlu ve Tuncer Nuribeyoğlu tarafından kuruldu.

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte değişiklik!

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, turizm tesis alanı kullanımları için maksimum yatak kapasitesi belirlenmesi esas olacak.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

Irak Planlama Haberi

Irak Planlama

Irak'ın petrol rezervlerinin yüzde 65'ine sahip olan Basra'da yeni bir kent doğacak. Lüks ve gelişmiş yapılarla kurulacak kent yüz bin kişilik yaşam alanına dönüşecek. Basra, bu kentle birlikte Ortadoğu'nun Paris'i denilen Erbil'e rakip olacak.


Irak'ta patlama sesleri hala yükselirken, yeniden doğuş çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Habertürk'ün güvenilir kaynaklarından edindiği bilgiye göre Irak yönetimi ülkenin petrol rezervlerinin yüzde 65'ine sahip olan Basra'yı popüler bir kent yapmak için kolları sıvadı. Basra'da son derece lüks ve gelişmiş yapılarla donatılacak yeni bir kent inşa edilecek. Yüz bin kişilik yapılacak kent ABD, Türkiye, Suudi Arabistan ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu ülkelerin öncülüğünde oluşacak.


5'E BÖLÜNECEK


Basra'da gerçekleşecek kent düz ve boş araziye yerleşecek. Kent proje kapsamında beşe bölünecek. Basralı 100 bin kişi, sağlık, eğitim,...