08 / 05 / 2024

İran ab destek paketi

İran ab destek paketi

Avrupa Birliği (AB), İran'a 18 milyon avroluk destek paketini açıkladı. Yardım paketi, ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projeleri kapsayacak.

SGK'dan çalışan annelere 325 Euro destek müjdesi! İstanbul, İzmir ve Ankara'da 12 ay boyunca verilecek!

SGK, AB finansmanıyla 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin faydalanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olacak şekilde toplam 7 bin kadına 325 Euro destek sağlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Aile destek ödemelerinde son dakika! Eylül 2023 aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? 

Bakanlık tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen destek ödemeleri 1 yıl daha uzatılmıştı. Destek ödemelerini araştıran aileler Eylül ayı destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediyor. Peki Eylül aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı kara haberin ardından güneş açtıran müjde! Aile destek programı bitiyor diye üzülüyorsanız, buraya koşun!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, destek ödemelerinde vatandaşların daha iyi koşullarda faydalanabilmesi için yeni düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. Bu düzenlemeler hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır.

Aile destek Mayıs 2023 ödemesi! Peş peşe açıklandı! Görmeyen duymayan, kaçıran olmasın!

Aile Bakanlığı'nın destek programlarına ilişkin, vatandaşların sık sık merak ettiği konular arasında mayıs ayında yapılacak ödemeler yer almaktadır. İlgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Türkiye'de meydana gelen ekonomik zorluklardan en çok etkilenen kesimlerden biri de şüphesiz küçük ve orta sınıf esnaf. Devlet, işletmelere türlü destek, katkı ve teşvikler sunarken, personel çalıştıran işletmelere de çalışan başına 20 bin TL ekonomi sağlama olanağı sunuluyor

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

Kıskandıran paket! Emeklilere ve öğrencilere destek piyangosu

Halkı ve işletmeleri enflasyonun yıkıcı etkisinden korumak için daha önce iki paket açıklayan Almanya üçüncü ve en büyük destek paketini duyurdu.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

AB'den 16 üyesine 87,4 milyar avro destek!

Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 16 üye ülkedeki istihdamı koruma programlarına 87,4 milyar avro mali destek verilmesini onayladı.

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

AB'den Lübnan'a 33 milyon avro destek!

AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen yaptığı açıklamada Lübnan'a acil durum ihtiyaçları için ilk etapta 33 milyon avro destekte bulunulacağını belirtti.

Yeni kredi destek paketi: Yarım kalmış inşaatlara da destek sağlanacak!

Yeni kredi destekpaketinde 10 ve üstünde işçi çalıştıran firmalara düşük faiz ve vade avantajıyla kredi sağlanacak. Destek paketiyle yarım kalmış inşaatların tamamlanmasına yönelik destek de sağlanacak.

Ürdün'e AB'den mali destek!

AB Komisyonu, Ürdün'e 500 milyon avroluk makro finansal destek verilmesi teklifinde bulundu.BRÜKSEL - Avrupa Birliği  Komisyonu, Ürdün'e 500 milyon avroluk makro finansal destek verilmesini teklif etti.

İran ab destek paketi Haberi

İran ab destek paketi

Avrupa Birliği (AB) komisyonu tarafından destek paketi açıklandı. 18 milyon avroluk  yardım paketi ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projelerini kapsıyor.

AB Komisyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, İran'a ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen projeler için 18 milyon avroluk paket kabul edildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AB tarafından yapılması planlanan 50 milyon avroluk toplam destek tutarının ilk paketi İran nükleer anlaşması kapsamında oluşturulacak. 

AB Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, "İran nükleer anlaşması sonucunda AB-İran ilişkilerinin yenilenmesinden bu yana birçok sektörde iş birliğimiz arttı. Bunu sürdürmeyi taahhüt ediyoruz. Bu yeni paket ekonomik ve sektörel ilişkileri genişletecek" açıklamasında...