05 / 05 / 2024

İran bize yeni fırsatlar sunacak

İran bize yeni fırsatlar sunacak

İran ile Batılı devletler arasında gerçekleştirilen nükleer müzakerelerde anlaşma sağlanması sonrası Türk inşaat sektörü de İran’daki potansiyeli araştırmaya başladı.

A101 yeni bomba ürününü açıkladı: A101'e 256 GB iPhone 14 Pro geliyor! Online alışverişe özel aldın aldın kampanyası!

Her hafta tüketicisini getirdiği ürünlerle heyecanlandıran A101 yeni kataloğunu yayımladı. 7 Eylül 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunda yer alan ürünlerden en dikkat çekicisi ise 256 GB iPhone 14 Pro oldu.

A101’de kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düştü!

İndirim uyguladığı ürünlerin sayısını gün geçtikçe artıran A101, yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu doğrultuda, A101'de 8 Haziran Perşembe günü kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düşecek. İşte A101 8 Haziran Perşembe fiyat listesi...

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Kamera kontrollü pişirme özellikli fırın ve akıllı buzdolabı hayatınızı kolaylaştıracak. Yeni nesil yapay zeka ve loT teknolojisini (internete bağlanan cihaz) barındıran ürünler artık ev yaşamını kolaylaştırdığı için vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!

Yerli otomobil TOGG yeni bir müjdeyi paylaştı. İşte herkesi heyecanlandıran yeni TOGG gelişmeleri!

BDDK kredi kullanımına yeni sınır getirdi! Piyasaları heyecanlandıran haber

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, 20 Aralık'ta açıklanan Kur Korumalı Mevduat sistemini ilgilendiren bir karar aldı. Buna göre bankalardan Türk lirası cinsinden kredi çekerek parayı dolar yapıp KKM'ye yatıran şirketlere fren mekanizması kuruldu.

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı, merakla beklenen Kemerburgaz projesini yıl sonunda satışa çıkaracak. Projede 65 adet konut yer alacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Nevita 10 dilde çalışanla lüks yatırımcı avına çıktı!

Yabancı yatırımcıya gayrimenkul satışıyla, son 7 senede ülkemize 10 milyar lira karşılığı döviz kazandıran Nevita, yeni yapılanması olan Nevita Luxe ile ülkemizde 1 milyon dolar ve üzerindeki değerde gayrimenkul satın alacak yabancı yatırımcı avına çıktı. 

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

İran bize yeni fırsatlar sunacak Haberi

İran bize yeni fırsatlar sunacak

İran ile Batılı devletler arasında gerçekleştirilen nükleer müzakerelerde anlaşma sağlanması sonrası Türk inşaat sektörü de İran’daki potansiyeli araştırmaya başladı. Yaptırımların hafifilemesi ile İran’ın dış dünyaya daha fazla entegre olacağı  beklenen bir gelişme. Konu ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya İran’a yapılan mevcut uygulamaların hafifletilmesi ile birlikte bölgenin olabildiğince hareketleneceğini belirterek “Coğrafyamızdaki ticarette artış gösterecek. Türkiye olarak bu yeni ticaret pastasından büyük paylar alabilmeliyiz” dedi. İran’ın küresel oyuna dâhil olma sürecinin inşaat sektörüne yapacağı katkılara da değinen Dumankaya “İran’da önemli bir sermaye ve tüketici-yatırımcı kitlesi...