29 / 04 / 2024

İran depremleri

İran depremleri

İran'ın güneyindeki Kerman ve Hürmüzgan eyaletleri sınırında deprem meydana geldi Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerel saatle 02.24'de 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini bildirdi..

İran'da korkutan deprem!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinin merkezi Bender Abbas kenti 5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Ülkenin Doğu Azerbaycan eyaletindeki Zarnak kentinde de dün sabah saatlerinde 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedilmişti.

İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem!

İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin de Boşkan kasabası olduğunu açıkladı.

İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem!

İran 'ın güneybatısında bulunan Huzistan kentindeki Behbahan ilçesinde yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.

İran'da 5.4'lük deprem!

Basra Körfezi'nin kıyısında yer alan Hürmüzgan eyaletine bağlı Fin şehrinde, 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerel saatle 17.23'te, Fin şehri yakınlarında ve yerin 12 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu.

İran'da 6.0 büyüklüğünde deprem!

Amerikan Jeoloji Araştırmaları Merkezi, İran'ın batısında Irak sınırına yakın Dezful'da 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İran'daki depremin can ve mal kaybına neden olup olmadığı henüz bilinmiyor.

İran'da 5.6 büyüklüğünde deprem!

İran'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, depremin yerel saatle 17.05'te, Murmuri kentine 20 kilometre uzaklıkta, 6,5 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu.

İran'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinden alınan bilgiye göre, İran'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

İran'da 6,1 büyüklüğünde deprem!

İran'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İran'da, Irak sınırındaki Dezful ve de Khoramabad kentleri yakınlarında Türkiye saatiyle 05.32'de 6,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

İran'da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Devlet televizyonunun haberine göre, Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerin 14 kilometre derinliğinde kaydedilen 5,2 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Fars Körfezi olduğunu açıkladı.

İran’da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

İran’da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hormozgan eyaletinin Bestek kentinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yetkililer, yardım ve kurtarma ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini bildirdi....

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli Nafiye Özbey tarafından kuruldu.

Yeni büyükşehir yasası ile kafa karıştıran vergiye düzenleme!

AK Parti’nin büyükşehir belediyelerinin işleyişini kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı taslak metin tamamlanmak üzere. Taslakta vatandaşların yıllardır kafasını karıştıran ve bazı belediyelerin almadığı bazı belediyelerin aldığı katı atık vergisi ÇTV ile birleştirilerek yeni bir sistem getirilmiş ol

Temmuz’da en çok kazandıran yatırım aracı ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Temmuz ayında en çok kazandıran finansal yatırım aracı borsa oldu. Temmuz’da BIST100 endeksi TÜFE’ye endeksli yüzde 5,89 oranında kazandırdı.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura!

TOKİ 50 bin konut Van Çaldıran 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 118 adet 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman?

Van Çaldıran TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Van Çaldıran 2019 kura çekimi tarihi!

TOKİ Van Çaldıran 2019 kura çekimi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 118 adet konut bulunuyor.

TOKİ Van Çaldıran kura çekilişi 30 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Çaldıran projesinde yer alan konutların kura çekilişi 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin yaptığı açıklamada, "Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır" dedi.

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Özgüran Iş Makinalari İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi açıldı!

Özgüran Iş Makinalari inşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ev alacaklar dikkat! Kazandıran ipuçları!

Yeni konut alırken dikkat etmeniz gereken birçok husus var. Acele etmemeniz gereken konut yatırımı geri dönülmez bir süreç olabilir. Ev alırken kazandıran ipuçlarını sizler için açıkladık...

Konutta en çok kazandıran iller ve ilçeler belli oldu!

2018 yılının beş büyük ilde satılık emlak fiyatlarında Anadolu illeri revaçta oldu. Verilere göre, en çok kazandıran il Amasya olurken, en çok kazandıran ilçe Menderes oldu.

İran depremleri Haberi

İran depremleri

İran'ın güneyindeki Kerman ve Hürmüzgan eyaletleri sınırında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.


Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerel saatle 02.24'de 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin de Kerman eyaletine bağlı Faryab ilçesine 34, Hürmüzgan eyaletine bağlı Fargan ilçesine 69 kilometre uzaklıkta olduğunu açıkladı.


Depremde can veya mal kaybı olup olmadığı hakkında bilgi...