02 / 05 / 2024

Zengin ve fakir insanları ayıran 7 bilinmeyen özellik!

Zengin ve fakir insanları ayıran 7 bilinmeyen özellik!

Zengin insanları fakir insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin ve fakir insanları birbirinden ayıran yedi bilinmeyen özellik haberimizde yer alıyor...



Zengin insanlar harcanan zamana göre değil sonuçlarına göre bir karşılık alıyor. Mesela dünyanın en yüksek ücret alan sporcularının kaç saat antrenman yaptığına ya da ne kadar yatırım yaptıklarına bakılmaz, ne kadar performans gösterirlerse o kadar ücret alıyorlar.

Yoksul insanlar başlarına her ne gelirse gelsin hiç bir zaman kendilerini suçlamazlar, ekonomiyi, hükümeti, işini, işverenini, komşusunu ve arkadaşlarını suçlayan kimseler. Onların gözünde asla kendileri hatalı değil, hep başkaları suçlu.

Zengin ve fakir insanları ayıran 7 bilinmeyen özellik!

Hayatınız ya da yaşamınız kötü ise bu sizin suçunuz. Herkes kendi yaşamanın ya da yaptıklarının sorumluluğunu alabilmekte. Sorumluluk alındığında daha güçlü hissedilir mesela değiştirme gücü ve farklı birşey yapma gücü gibi. Unutmayalım ki yoksul insanlar başkalarını suçluyor.

Eğer zengin olmak istiyorsanız her zaman biriktirmeye çalışmalısınız, ancak bazen biriktirmekte yeterli olmayabiliyor. Yatırım ypılabilmesi için çok fazla para kazanılması gerekiyor. Yoksul insanlar çok inatçı oluyor, her zaman kendi fikirlerini, doğrularını, siyasetlerini veya tuttukları takımlarını kabul etirmek istiyorlar. Zengin olan insanlar ise alçak gönüllü olmaya, öğrenmeye istekli olma eğiliminde olan kişiler.

En son 500 dolar,1000 dolar, 5000 dolar, 10 bin dolar ya da 100 bin dolar kazandığınız satışınız hiç oldu mu? Ayrıntılar haberimizde...


Geri Dön