22 / 05 / 2024

zenginlik ve fair arasında bilinmeyen maddeler

zenginlik ve fair arasında bilinmeyen maddeler

Zengin insanları fakir insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin ve fakir insanları birbirinden ayıran yedi bilinmeyen özellik haberimizde yer alıyor...

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Turgay Tanes: Adil yarış sağlandı!

Sign of the City yarışmasında tamamlanan projeler arasında "En İyi Çok Katlı Konut" ödülünü İş GYO, Tuzla'daki Çınarlı Bahçe projesiyle aldı. Turgay Tanes, "İtibarlı bir yarışma ve fair-play ortamı yaratıldı" diye konuştu.

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal hali!

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal halini yansıtıyor. Kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik ve dekorasyon tercihlerine mükemmel bir alternatif sağlayan ahşap görünümlü zeminler modern tarzla bütünlük sağlıyor.

Kapadokya'nın altında kültürel zenginlik dolu!

Peribacalan ile birlikte masalsı görüntüsü ve eşsiz doğasıyla dünyanın en büyüleyici atmosferlerinden birine sahip Kapadokya, yer üstünde olduğu kadar yer altında da çok sayıda kültürel zenginlik barındırıyor

Kocaeli'deki Şelale ve Seyir Tepesi'nin açılışı gerçekleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerek kente görsel bir zenginlik sunması, gerekse eşsiz Körfez manzarasından vatandaşların faydalanması için kayalık alana yaptığı şelale ve seyir tepesinin açılışı gerçekleştirildi.

Blue Fair, Emlak ve Yatırım Fuarı'nı Erbil'de düzenleyecek!

ETKGROUP bünyesinde bulunan Blue Fair Uluslararası Fuarcılık 2014 Emlak ve Yatırım Fuarı ' nı 04 - 07 Haziran 2014 tarihleri arasında Irak Erbil ' de düzenleyecek...

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Sercan Vahattin Dede tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy'de kuruldu.

Sihirli kilit sistemi Door Fair Turkey'de tanıtılıyor!

8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi olan Yeşilköy’ de kapılarını ziyaretçileriyle buluşuyor...

Door Fair Turkey İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı "Door Fair Turkey", İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de 3 salonda kapılarını sektör profesyonellerine açtı...

Maden ihracatında 5 milyar dolarlık maden ve taş satıldı!

Türkiye, madenler ve doğal taşlar açısından çok zengin bir ülke. Ancak bu zenginlik bugüne kadar hak ettiği şekilde ‘paraya’ dönüşemedi. Son yıllarda bu sektörde Türkiye genel ihracatının çok üzerinde ihracat artışları yakalıyoruz...

zenginlik ve fair arasında bilinmeyen maddeler Haberi

zenginlik ve fair arasında bilinmeyen maddeler

Zengin insanlar harcanan zamana göre değil sonuçlarına göre bir karşılık alıyor. Mesela dünyanın en yüksek ücret alan sporcularının kaç saat antrenman yaptığına ya da ne kadar yatırım yaptıklarına bakılmaz, ne kadar performans gösterirlerse o kadar ücret alıyorlar.

Yoksul insanlar başlarına her ne gelirse gelsin hiç bir zaman kendilerini suçlamazlar, ekonomiyi, hükümeti, işini, işverenini, komşusunu ve arkadaşlarını suçlayan kimseler. Onların gözünde asla kendileri hatalı değil, hep başkaları suçlu.

Hayatınız ya da yaşamınız kötü ise bu sizin suçunuz. Herkes kendi yaşamanın ya da yaptıklarının sorumluluğunu alabilmekte. Sorumluluk alındığında daha güçlü hissedilir mesela değiştirme gücü ve farklı birşey yapma gücü gibi. Unutmayalım ki yoksul insanlar başkalarını suçluyor.

Eğer zengin olmak istiyorsanız her zaman biriktirmeye çalışmalısınız, ancak bazen biriktirmekte yeterli olmayabiliyor. Yatırım ypılabilmesi için çok fazla...