19 / 05 / 2024

ıran inşaat sektörü

ıran inşaat sektörü

Yeniden yapılanma sürecindeki Kuzey Irak'ta birçok şirket yönetimini bölgesel uyumluluğu sağlamak adına Türk yöneticilere emanet ediyor İK uzmanları Türk şirketlerin Kuzey Irak'ta aldığı ihalelerin bu artışta önemli rol oynadığına dikkat çekti.

Tahran'da inşaat sektöründe çalışan 70 bin kişi işsiz kaldı!

İran'ın başkenti Tahran'da inşaat sektöründe çalışan yaklaşık 70 bin kişi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle işsiz kaldı. 

Mike Pompeo: İran Devrim Muhafızları Ordusu İran'ın inşaat sektörünü kontrol ediyor!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun, İran'ın inşaat sektörünü kontrol ettiğini söyledi.

İran'da inşaat sektöründe çalışan işçilerin eylemine hapis cezası!

İran'ın Merkezi eyaletine bağlı Arak kentinde maaşları ödenmediği sebebiyle Ekim 2019'da gösteriler düzenleyen işçilerin yargılandığı davada 42 inşaat sektöründe çalışan işçi için birer yıl hapis kararı alındı.

Fatma Varank: İnşaat sektöründe dünya ikincisiyiz!

Gayrimenkul projelerinin yarıştığı Sign of the City Awards etkinliğinin ödül töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ülke ekonomisini kalkındıran en önemli unsurun gayrimenkul ve inşaat sektörü olduğunu ifade etti...

ABD, İran'a inşaat sektöründe de yaptırım uygulayacak!

ABD Dışişleri Bakanlığı, İran'ın inşaat sektörüne dair yeni yaptırımlar uygulanacağını açıkladı. Bakanlık sözcüsü, yaptırım kararının İran Özgürlük ve Silahsızlanma Yasası'na uygun olarak alındığı belirtildi...

İnşaat sektöründe teşvik! İş kazaları önlenecek!

Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, inşaat sektöründe işçi çalıştıran işyerlerine, ölüm ve sakatlıkla sonuçlanmayan iş kazası yaşanmaması halinde teşvik verilecek.

İnşaat sektöründe teşvik! 1 Ocak'ta başlıyor!

2015 yılında çıkarılan yasa ile inşaat sektöründe binlerce işçi çalıştıran işyerlerine, ölüm ve sakatlıkla sonuçlanmayan iş kazası yaşanmaması halinde teşvik verilmesi öngörüldü. Aradan 3 yıl geçti. Yeni teşvik 2019 yılında başlıyor.

İnşaat sektörü 2018'e güçlü giriş yaptı!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, satış rekoru kıran inşaat sektörünün 2018’e güçlü giriş yaptığinı söyledi..

İnşaat sektörü Türk ekonomisine 2018 yılında da kazandıracak!

2017 yılının sonuna geldiğimiz son zamanlarda konut projeleri ve yatırımlarla inşaat sektörü adından sıkça söz ettirdi. Sektör temsilcileri Türkiye’de gelecek yılın da kazandıranın inşaat sektörü olacağını söylüyorlar.

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

İnşaat sektöründe net-brüt farkını yüzde 25'i geçmemeli!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli,Türk inşaat sektöründe son 10 yılın en büyük ayıbının net-brüt farkı olduğunu söylüyor. Keçeli, bu farkı abartıp yüzde 50'lere kadar ulaştıran şirketler olduğunu ifade ediyor.

Maket, inşaat sektörünün iş hacmini artırıyor!

Son yıllarda inşaat sektörünün ve onu etkileyen yan sektörlerin iş hacminin hızla artması ile birlikte maket yapıları ilk olarak alıcıya ulaştıran ve onların ilk tanıtımını yapan maket sektörünün İzmirli temsilcileri ile görüşüldü.

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

ıran inşaat sektörü Haberi

ıran inşaat sektörü

Yeniden yapılanma sürecindeki Kuzey Irak'ta birçok şirket yönetimini bölgesel uyumluluğu sağlamak adına Türk yöneticilere emanet ediyor. Türk şirketlerin Kuzey Irak'ta aldığı ihalelerin bu artışta önemli rol oynadığına dikkat çeken İK uzmanları, bölgedeki yönetici ve personel istihdamı taleplerinin iki katına ulaştığını söyledi.


Yeniden yapılanma sürecinde olan Irak ve Kuzey Irak'ta inşaat başta olmak üzere birçok sektörde Türk yöneticilerin talep edildiğine dikkat çeken GlobalCV Genel Müdürü Ertan Kirik, bölgeden kendilerine gelen iyi yetişmiş Türk yönetici ve kalifiye personel taleplerinin iki kat arttığını söyledi. Türk şirketlerin özellikle Kuzey Irak'ta aldığı büyük ihalelerin, daha çok Türk çalışanın Kuzey Irak'a geçmesinde rol oynadığını dile getiren Linkedin Eski Türkiye Bölge Direktörü Ali Rıza Babaoğlan, 'Kuzey Irak ciddi anlamda yeniden inşa sürecinde. Bu nedenle inşaattan, sağlık bilimlerine...