03 / 05 / 2024

İran Laleh Park Tebriz Hotel ne zaman açılacak

İran Laleh Park Tebriz Hotel ne zaman açılacak

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Belediye park için kamulaştırdığı araziyi müteahhide sattı!

Pandemi sürecinde kişilere ait özer arazileri kamu yararına kamulaştıran belediyenin bu alanı parsel parsel bölerek üçüncü kişilere sattığı ortaya çıktı. Park yapılacak alanda villalar yükseliyor.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

Bakırköy Nazım Hikmet Ran Parkı açıldı!

Bakırköy Hikmet Ran Parkı hizmete açıldı. Yaklaşık 2.500 metrekare alan üzerine kurulu Nazım Hikmet Ran Parkı’nda; yeşil alan, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkuru bulunuyor...

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Bağcılar Molla Güranı Parkı çevresi imar planı askıda!

Bağcılar Molla Gürani Parkı ve Çevresi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 1 Kasım'da askıdan indirilecek...

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Kaya Laleh Park Otel, Tebriz'de açılıyor!

Kaya Grup, uluslararası otel zinciri olma yolunda ilk adımını İran’da attı. Başkan Burak Kaya, “Tebriz’de otel işletmeciliği yapacağız. İkinci yatırımımız için hedefimizde Tahran var” dedi.

Kaya Laleh Park Tebriz Mayıs'ta açılıyor!

Kaya Laleh Park Tebriz Mayıs ayında açılıyor. Kaya Otel Grubu'nun Tebriz'deki otelinde, 8 adet toplantı salonu, bin metrekarelik sütunsuz balo salonu yer alıyor.

Bomonti Queen Central Park'ta teslimler Eylül 2018’de!

Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a ve şehrin yaşam kalitesini arttıran Bomontiada’ya yürüme mesafesinde yükselen Queen Central Park'ta teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

İskenderun'da yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleşti!

İskenderun Belediyesi’nin kente yeni yaşam alanı kazandıran projeleri arasında yer alan yeni park yapılması yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.Maliyet tutarının 678.835.02 TL olduğu ihalede 6 firma teklifte bulundu.

Kayseri Gül Park açıldı!

Hızını, çalışmalarını, gayretini daha da artıran Kocasinan Belediyesi Kayseri'ye çok farklı ve fonksiyonel Gül gibi bir park açtı, açılışa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de katıldı...

Nurol Park Güneşli'de fiyatlar 6 bin 500 liradan başlıyor!

Taahhüt sektöründe büyük projeler geliştiren ve ardından gayrimenkulde yatırımlarını arttıran Nurol GYO'nun İstanbul'un en önemli lokasyonlarından biri olan Güneşli'de hayata geçirdiği Nurol Park projesi hızla yükseliyor.

Güneşli Nurol Park'ta metrekare fiyatı ne kadar?

Taahhüt sektöründe büyük projeler geliştiren ve ardından gayrimenkulde yatırımlarını arttıran Nurol GYO'nun İstanbul'un önemli lokasyonlarından biri olan Güneşli'de hayata geçirdiği Nurol Park projesi hızla yükseliyor.

İran Laleh Park Tebriz Hotel ne zaman açılacak Haberi

İran Laleh Park Tebriz Hotel ne zaman açılacak

İran’daki ambargonun kalkmasından sonra bu ülkeye yapılan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı.


220 odası, 8 toplantı salonu, 1.000 metrekarelik balo salonuna sahip olan otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu. Kaya Laleh Park, İran mutfağı ve uluslararası mutfaklardan lezzetlerin yer aldığı alacarte restoranları ve sağlıklı yaşam merkezi ile İranlı ve yabancı müşterilerini ağırlamaya başladı.


Otel, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Masoud Soltanifar ve 1.200’e yakın iş ve cemiyet dünyasından kişinin katıldığı törenle açıldı.


Tesis ihtiyacı var


Otelin hemen yanındaki Laleh Park Alışveriş Merkezi’nde uluslararası markaların yanı sıra Türk markalarının da yer aldığı 126 mağaza bulunuyor. Kaya Grup Başkanı Burak Kaya, “İran’a uygulanan uluslararası ambargonun ocak ayında kalkması ile gelişmeye başlayan ekonomik...