29 / 04 / 2024

iran Mesken Meher kuzu grup

iran Mesken Meher kuzu grup

Kuzu Grup, Ankara, İran ve Cezayir'de yapmakta olduğu projelerin inşaat ve satışına hız veriyor.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, proje üretmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Mesken Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Acun ve Zafer Göçmen ortaklığında kuruldu.

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Kutlu Mesken İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutlu Mesken İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Kaya tarafından kuruldu.

Mesken Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Investment Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile AMR M.A.M.E tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çolak ve Sadık Çolak tarafından kuruldu.

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akay tarafından kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Zorunlu deprem sigortası mesken teminat tutarı ne kadar?

DASK, ev sahiplerinin yaptırması gereken sigortalar arasında bulunuyor. Peki DASK'ta mesken teminat tutarı ne kadar? İşte 2020 yılı itibariyle DASK mesken teminat tutarı...

Has Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Has Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Karamemiş ve Mehran Saadat ortaklığında kuruldu.

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağıyla kurduğu Boss4Gayrimenkul’ü temsilen B2B Iran & Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu’nda, yeni projeleriyle gövde gösterisi yapacak... 

Meher İnşaat Turizm Otelcilik Restorasyon İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meher İnşaat Turizm Otelcilik Restorasyon İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile GHorban Taheripoor ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu.

iran Mesken Meher kuzu grup Haberi

iran Mesken Meher kuzu grup

Kuzu, tam donanımlı yaşam alanları ihtiyacının arttığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Sektörümüzün gelişmesinde ve büyümesinde siyasi istikrarın, ekonomideki refahın ve uluslararası kredi kuruluşlarının olumlu etkisi olduğu bilinmektedir. Devlet teşvikleri, yeni imar planları, mütekabiliyet yasası, kentsel dönüşüm gibi önemli adımların atılmasıyla birlikte sektörde hareketli günler yaşanmaya başlamıştır. Barınma ihtiyacı gün geçtikçe tam donanımlı yaşam alanları talebini ortaya çıkarmıştır. Sosyal donatılar, mimari farklılıklar, konum gibi detaylar günümüzde yapılan projeler için büyük önem taşımaya başlamış, nitelikli projelere ilgi arttı." 'Satışlar canlanacak' Gerek dar gelirliler, gerekse ekonomik gücü yüksek olanlar için 'sayısız projenin var olduğunu' kaydeden Kuzu, sektörde kamu ve özel sektör yatırımlarının da yadsınamaz boyutlara ulaştığını dile getirdi. Kuzu, inşaat sektöründeki canlanmanın ekonomik canlanmayı da tetiklediğini belirterek, şöyle konuştu: "Çıkarılan yeni yasalar...