07 / 05 / 2024

İran Milli Bankası

İran Milli Bankası

İran Milli Bankası Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Eminzari, İran devlet medyasında yer alan açıklamasında Irak Merkez Bankasının çalışmalarına getirdiği kısıtlama ile ilgili bilgi verdi.

Borsada bu hafta! En çok kazandıran ve kaybettiren hisseler...

Borsa İstanbul'da 22-26 Ocak tarihlerinde en çok kazandıran hisse yüzde 19,01 ile Kocaer Çelik'in olduğu kaydedildi. Türkiye İş Bankası (C) ise yüzde 2,17 ile en çok değer kaybeden firma oldu.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

İş Bankası emekli promosyonunda yarışı kızdırdı! Geriden koşup öne geçti!

İş Bankası, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolaylaştıran avantajlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Son kampanyasıyla emekli olanlara büyük bir fırsat sunan İş Bankası, emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlara 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

İş Bankası'ndan çok kazandıran kampanya! 30 Haziran'a kadar vaktiniz var!

İşCep, İş Bankası müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri, İşCep üzerinden yatırım hesabı açarak hisse senedi işlemlerinde avantajlı bir komisyon oranıyla işlem yapma fırsatına sahip olacaklar.

Tatil yapmayı düşünenlere müjde! Ziraat Bankası’ndan tatil yaptıran kampanya geldi!

Tatil yapmayı düşünenlere güzel haber. Ziraat Bankasından tatil planlayanlara özel kampanya hazırlandı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan şok son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar şimdi baksın! Son 10 gün! Kaçıran çok üzülür!

Ülkemizde en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankart üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 100 TL kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için hemen bakın...

Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika gelişmesi! Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra dünyaca ünlü ekonomistlerden açıklama geldi. MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika açıklamasında bulundu. Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Cebinde sadece 1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak

Doların kaderini belirleyecek olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 7 gün sonra açıklayacak. Kararın hemen ardından doların yönü resmen belli olacak. Cebinde sadece1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak.

Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçen hafta rekor kıran euronun ne kadar olacağı merak ediliyor. Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın...

9 bankada peş peşe 2023 depremi! ING, Akbank, Garanti, TEB, İş Bankası ve 3 banka açıkladı! Fırsatı kaçıran çok üzülür!

Yeni senenin gelişi ile beraber peş peşe 9 bankada deprem oldu! Akbank, Garanti, ING, Şekerbank, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB ve iki banka daha resmen açıklama yaptı!.. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Borsada bu hafta en çok kaybettiren ve en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama yüzde 4,18 kazançla tamamlarken, en çok kazandıran 3 hisse Halkbank, Global Yatırım Holding ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası takip etti. İşte tüm detaylar...

Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro 9 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı!

Euro/TL kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar için Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Cebinde 1 euro olanlar hemen baksın. Euro 9 gün sonra böyle olacak...

İran Milli Bankası Haberi

İran Milli Bankası

Irak Merkez Bankasının, ABD'nin baskıları sonucu İran Milli Bankasının Necef, Bağdat ve Basra'daki şubelerinin faaliyetlerine kısıtlama getirdiğini belirten Eminzari, "kanunsuz" olarak nitelendirdiği bu durumun çözülmesini ve yaptırım şartlarında bu ülke ile gerçekleştirdikleri 3,4 milyar dolarlık petrol dışı ihracatın korunmasını istedi. 

Sputnilnews'de yer alan habere göre; Eminzari, İran Merkez Bankasının döviz piyasasında önemli kollarından biri olduklarını ve tek başlarına bu alanda faaliyet gösteren 25 banka kadar katkı sunduklarını vurgulayarak, geçen yıl döviz mevduatı alanında yüzde yüz büyüme kaydettiklerini ve istikrarın korunmasına yardımcı olduklarını...