28 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.



Bankacılık sektörünün öncü kurumlarından Türkiye İş Bankası, müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Yapılan son duyuruya göre, İş Bankası kart sahipleri Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında gerçekleştirecekleri yakıt alışverişlerinde büyük fırsatlar yakalayacaklar.

KAZANILAN MAXİPUANLARLA YAKIT ALIŞVERİŞLERİ DAHA AVANTAJLI!

15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine MaxiPuan kazanmak mümkün olacak. Kampanya kapsamında, 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde toplamda 350 TL ve üzeri tutarda 4. yakıt alışverişi yapan müşterilere 90 TL MaxiPuan verilecektir. Ancak alışverişlerden en az birinin Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması durumunda, toplamda 110 TL MaxiPuan kazanabileceklerdir.


Geri Dön