28 / 04 / 2024

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.



İş Bankası, 15 milyona yaklaşan dijital müşterisinin finansal ihtiyaçlarını oluştuğu anda karşılamak üzere, görüntülü görüşmeyle müşteri olma hizmetini genişletiyor.

Uzaktan müşteri olma başvurularını ve bu yolla edinilen müşteri sayısını, bu yılın ilk yarısında 2022’nin ilk yarısına oranla 2 kat artıran banka, bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de İşCep’ten görüntülü görüşme ile banka müşterisi olma hizmetini vermeye başladı. İşCep’te yer alan Müşteri Olmak İstiyorum özelliği ile tek ortaklı Limited Şirketler bankaya evrak, ya da ıslak imzalı belge vermeden müşteri olabilecek. Bu şekilde müşteri olanlar ayrıca 1 yıl boyunca İşCep ve İnternet Şubesi’nden havale ve EFT işlemlerini ücretsiz olarak yapabilecekler. Hisse senedi komisyon avantajından da yararlanacaklar.

DİJİTALDE PÜRÜZSÜZ DENEYİM

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, dijital dünyada hızla harekete geçmenin, inovatif çözümlerle müşterilere hayatlarını kolaylaştıran hizmetler sunmayı öncelikli hale getirdiklerini söyledi.

Dijital kanallardan müşterilerine sundukları ürün ve hizmetlerde uçtan uca pürüzsüz bir deneyim yaşatmak amacıyla gelişme içerisinde olduklarını belirten Lüle, şunları söyledi:

“Aktif müşterilerimizin %82’si dijital bankacılığı kullanıyor. Mobil bankacılık uygulamamız İşCep, 650’yi aşkın fonksiyonu ile kullanıcılarımızın her birine özel tasarlanan finansal çözümler ve hizmetler sunuyor. Günümüzde her 4 işlemden 3’ü İşCep’ten yapılıyor. Yılın ikinci çeyreği itibarıyla geçen yıla göre İşCep müşteri sayımız %23, dijital müşteri sayımız %32 oranında arttı. Her 2 müşterimizden birini dijitalden kazanır durumdayız. Artık tek ortaklı Limited Şirketler de İşCep’in görüntülü görüşme özelliği ile İş Bankası müşterisi olma kolaylığından yararlanacaklar.”

Ayrıca, İş Bankası’nın sektörde öncü uygulama olarak devreye koyduğu Dijital Teminat Mektubu ile teminat mektupları İşCep’te uçtan uca, kanala özel fiyatlarla, dakikalar içinde düzenlenerek dijital ortamda doğrudan muhatabına gönderebiliniyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön