03 / 05 / 2024

İran son deprem

İran son deprem

İran'ın güneyindeki Kerman ve Hürmüzgan eyaletleri sınırında deprem meydana geldi Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerel saatle 02.24'de 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini bildirdi..

İran'da 5 büyüklüğünde deprem!

Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, 5 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin Boşkan kasabası olduğunu açıkladı...

İran'da 5.1 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinden alınan bilgiye göre, İran'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

İran'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İran'da, Irak sınırındaki Dezful ve Khoramabad kentleri yakınlarında Türkiye saatiyle 05.32'de 6,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

İran'da 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Devlet televizyonunun haberine göre, Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerin 14 kilometre derinliğinde kaydedilen 5,2 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Fars Körfezi olduğunu açıkladı.

SON DAKİKA! Deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, Türkiye-İran sınır bölgesinde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem iki ülkede de hissedildi. 

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta korkutan deprem!

Son dakika gelen bilgiye göre, Kahramanmaraş'ta saat 11.58'te 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA: Son 1 saatte 11 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine dayanılarak düzenli olarak güncelleniyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde on bir deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısı: Hızlanan fay deprem riskini artırıyor! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısında bulundu. Beltaş, hızlanan fay hareketini işaret ederek, deprem tehlikesinin arttığını dile getirdi. 

SON DAKİKA Deprem oldu! Malatya'da korkutan deprem !

Son dakika gelen bilgilere göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 08.35'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

Son dakika: Kayseri'de korkutan deprem! Az önce 4.7 büyüklüğünde deprem oldu!

Son Dakika Deprem oldu: Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD duyurdu Kayseri'de deprem oldu.

Son Dakika Muğla Marmaris'te korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem oldu. Saat 18:45'te gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Son 1 saatte peş peşe 6 deprem oldu! Son dakika deprem mi oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde ardı ardına 6 deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

İran son deprem Haberi

İran son deprem

İran'ın güneyindeki Kerman ve Hürmüzgan eyaletleri sınırında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.


Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, yerel saatle 02.24'de 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin de Kerman eyaletine bağlı Faryab ilçesine 34, Hürmüzgan eyaletine bağlı Fargan ilçesine 69 kilometre uzaklıkta olduğunu açıkladı.


Depremde can veya mal kaybı olup olmadığı hakkında bilgi...