19 / 05 / 2024

iran tokiye tecrübe teklifi

iran tokiye tecrübe teklifi

TOKİ Başkanı Turan ile bir araya gelen İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Cabbari, TOKİ'nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ifade etti.

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple yazılımlarının geliştirici beta versiyonlarını tecrübe etmek için bugüne dek senelik ücret ödemek mecburiyetinde kalanlara müjde. Sadece beta versiyonları için ücret mecburiyeti kaldırıldı.

Kayseri Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvuru şartlarında yaş sınırı yok!

Üniversitenin yayınlamış olduğu personel alımı ilanında, toplam 10 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru yapacak adayların ilgili pozisyon için belirlenen öğrenim düzeyi ve tecrübe şartlarını sağlamaları gerekiyor.

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Türkiye İMSAD Yeni Girişimciler İçin Erasmus Programı'nda aracı kurum oldu!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Yeni Girişimciler İçin Erasmus’ programında aracı kurum olan Türkiye İMSAD, yurt dışında bilgi ve tecrübe kazanmak isteyen yeni girişimcilere destek olmak için düğmeye bastı.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Rekabet Kurulu dijital ekonomiye odaklandı!

Rekabet Kurulu dijital ekonomide ortaya çıkacak rekabet ihlallerinin yakından takibini yapmak, uluslararası kuruluş ve diğer rekabet otoriteleriyle tecrübe paylaşımında bulunmak için yeni görev tanımları belirledi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

IT Retail’de perakende sektörüne özel çözümler tanıtıldı!

Perakende sektöründeki şirketlerin BT yöneticileri arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmayı hedefleyen “IT Retail” organizasyonu 25 Şubat Salı günü gerçekleşti…

Malatya ve Elazığ depreminde usulüne uygun yapılmış binalarda hasar yok! 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ depremiyle ilgili olarak, usulüne göre yapılmış ve sağlam olan yapılarda hasar olmadığını belirtti ve "Türkiye geçmişte yaşadığı sıkıntılardan tecrübe ve deneyim edindi" dedi...

Hasar tespiti tecrübe ve donanım isteyen bir iş!

Hasar tespiti hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Afet Koordinasyon Daire Başkanı Teksin, "Hasar tespiti çok kolay bir iş değil, tecrübe ve donanım isteyen bir iştir. 3 bin 500 kadar teknik personelimiz var, bunların hepsi eğitimli ve donanımlıdır" diye konuştu.

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

TOKİ tecrübesini Afrika'ya taşıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Bugün imzaladığımız mutabakat zaptı çerçevesinde, TOKİ Başkanlığımızın konut üretimi konusundaki tecrübe ve bilgi birikimini Fildişi Sahili başta olmak üzere bütün Afrika kıtasına taşımış oluyoruz" dedi...

iran tokiye tecrübe teklifi Haberi

iran tokiye tecrübe teklifi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile bir araya gelen İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Ali Rıza Cabbari, TOKİ'nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ifade etti.


TOKİ Basın Danışmanlığından yapılan yazılı açıklamada, TOKİ Başkanı Turan'ın İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Cabbari ile makamında bir araya geldiği bildirildi.


Açıklamaya göre, İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Cabbari görüşmede yaptığı konuşmada, konut yapımı konusunda TOKİ ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti. İran'da 1980 yılından bu yana faaliyet gösteren İran Konut Vakfı'nın devlet desteği alarak özellikle konut restorasyonu konusunda çalıştığını ifade eden Cabbari, TOKİ'nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirtti. Cabbari TOKİ yetkililerini İran'a davet etti.


- Turan: TOKİ dünya çapında örnek bir kuruluş

TOKİ Başkanı Ergün Turan da TOKİ'nin 13 yıl içinde yaklaşık 670 bin konut ürettiğini anlatarak yürüttükleri faaliyetler konusunda bilgiler...