22 / 07 / 2024

iran türk mobilyacısı için iyi bir fırsat

iran türk mobilyacısı için iyi bir fırsat

İran’ ambargolarının hafifletileceği konusunu değerlendiren Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç , bunun Türk mobilyacısı için fırsat olduğunu söyledi.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Albaraka Türk'ten koronavirüse karşı destek paketi!

Albaraka Türk, koronavirüs salgını nedeni ile toplumsal mücadeleye ve ekonomiye katkı sağlamak üzere "destek paketi" açıkladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Türk lirasına çevrilecek kira sözleşmelerinin damga vergisi sirküleri!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre Türk parasına uyarlanacak sözleşmelere ilişkin damga vergisi uygulaması hakkında sirküler yayınladı...

Türk müteahhitler için Malta yeni fırsat kapısı oldu!

Afrika’yı fethe hazırlanan Türk firmalarına, “Malta’dan girin” çağrısı geldi. Türkiye-Malta İş Konseyi Başkanı Halis Ali Çakmak, “AB üyesi olduğu için gümrük avantajı var” diye açıklama yaptı. 

Türk çeliğine İran tehdidi!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada İran'ın son yıllarda hızla artan çelik üretimi ve devlet destekli düşük fiyatlarının Türk çelik üreticilerini tehdit etmeye başladığını söyledi.

Highway AVM kira sözleşmesini Türk Lirası'na çevirdi!

Bolu'da yer alan Highway Alışveriş Merkezi, kiracılarının euro üzerinden olan sözleşmelerinin Türk Lirası’na çevrildiğini duyurdu...

Türk müteahhitler Afrika projeleriyle adından söz ettiriyor!

Yurt dışında iş yapma serüvenine Libya ile başlayan Türk müteahhitleri son dönemde Afrika'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiriyor.

Gayrimenkulde Türk Lirası ile sözleşme dönemi resmen başladı!

Sözleşmeleri Türk Lirası'na çevirme esaslarına yönelik tebliğ yürürlüğe girdi. Sözleşmeler TL'ye çevrilirken 2 Ocak 2018 tarihli kur dikkate alınacak.

Türk müteahhitler dünyada söz sahibi!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu toplandı. Toplantıda konuşan Mithat Yenigün, Türk ve Avrupalı müteahhitlerin üstlendikleri iş toplamının 230 milyar dolar olduğunu söyledi.

Cox's Bazar'da Türk kuruluşların yaptırdığı evlerin sayısı artıyor!

Bangladeş'in Cox's Bazar'daki kamplarda Türk yardım kuruluşlarının inşa ettiği bambu ev sayısı yaklaşık 8 bin 800'ü buldu...

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

iran türk mobilyacısı için iyi bir fırsat Haberi

iran türk mobilyacısı için iyi bir fırsat

İran’ın nükleer silah üretme programı kısıtlamasıyla birlikte ambargoların hafifletileceği konusunu değerlendiren Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç , bunun Türk mobilyacısı için fırsat olduğunu söyledi.


Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve TİM Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Güleç,İran'ın nükleer programını kısıtlaması karşılığında Tahran'a uygulanan yaptırımların hafifletilmesine ilişkin açıklama yaptı.


İran’da bir markayız


İran’da Türk mobilyasının bir marka olarak görüldüğünü belirten Güleç “Bu durumunTürkiye ekonomisine ve mobilya sektörüne etkisini kullanmak için hızlı hareket etmeliyiz” dedi.


5 ayda 50 milyon dolarlık ihracat


AHMET Güleç, Türkiye mobilyacıları olarak bundan sonra açılım döneminin nimetlerinden istifade etmeleri gerektiği belirtti ve ekledi: “Sadece 2015 yılının geride kalan 5 ayında bile 50 milyon dolarlık daha ihracat yapabileceğimize inanıyorum. Bu sebeple, mobilyacılarımızın bir an önce stratejilerini...