23 / 07 / 2024

iranda sektörler ne durumda

iranda sektörler ne durumda

Rusya’nın ambargosuna karşı Türk özel sektörü sesini yükseltmeye başladı. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan, “Başbakanımızın söylediği gibi yeni pazarlar bulunacaktır” ifadesini kullandı.

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

Kuveytli Murabahat gıda sektörüne girdi!

Murabahat Gayrimenkul Çözümleri Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Grup gıda sektörüne iddialı bir giriş yaparak EYG Grup'un iştiraki Üç Öğün Hazır Yemek A.Ş. ile ortak oldu. Yeni sektörler için de hazırlıklar sürüyor...

Mustafa Baygan:Tüketicinin emlak sektörüne güveni tam!

ERA Türkiye'nin Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını emlak sektörüne güvenin hiç bitmeyeceği şeklinde yorumlarken "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.

Türk Barter'dan inşaat sektörüne destek kredisi!

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sırrı Şimşek, Türk Barter'dan inşaat sektörüne destek kredisi verdiğini böylece firmaların nakit parasının kasalarında kaldığını söyledi.

Emlak sektörüne güven hiç bitmez!

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını ‘Emlak sektörüne güven hiç bitmez” şeklinde yorumladı.

Sukuk Uygulama Alanları / Sukuk’un gayrimenkul sektörüne etkisi!

Tasarruf sahiplerinin birikimlerini ekonomiye kazandırmak amacıyla yeni finansal kavramlar gelişmiştir. Bunlardan birisi de Sukuk. Sukuk nedir? Gayrimenkul sektörüne etkisi ve uygulama alanlarını Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş anlatıyor..

Süleyman Eser: İnşaat lokomotif sektörler arasında!

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçede müteahhitlik yapan firmaların sahipleriyle bir araya geldi. Eser, inşaat sektörünün lokomotif sektörler arasında yer aldığını belirtti.

Türkiye'de gayrimenkul sektörüne son 10 yılda 40 milyar dolar sermaye aktı!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği Başkan Vekili Haluk Sur Türkiye'de gayrimenkul sektörüne 10 yılda 40 milyar dolar sermaye aktığını, 15 milyar dolarının AVM'lere, 25 milyar dolarının da bireysel konut satışına yöneldiğini ifade etti.

2000 yılında İş Bankası, ilk kez konut sektörüne girmiş!

2000 yılında İş Bankası, Ömerli'de yapılacak 'Casaba İş-Koray' projesiyle konut sektörüne girecekmiş. Ayvalı Çiftliği bölgesinde ormanlık arazi üzerine inşa edilecek konutlar 136 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

Yörük, İnşaat sektörüne girdi!

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubaili Abraaj Capital’i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Nazer Otomotiv inşaat sektörüne girecek!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ford bayisi olarak hizmet veren Nazer Otomotiv, KIA markasını da bünyesine ekledi. Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ inşaat sektörüne adım atacaklarını açıkladı.

Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi!

Yarım yüzyılı aşkın süredir çorap üretimi yapan Paktaş, sektörün önde gelen sanayicilerinden biri. Son dönemde kendi markalarına dönük üretim ve pazarlama stratejisi izledi. Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi.

iranda sektörler ne durumda Haberi

iranda sektörler ne durumda

Rusya’nın ambargosuna karşı Türk özel sektörü sesini yükseltmeye başladı. DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, Rusya’nın Türkiye’ye yönelik ekonomik yaptırımlarının kimseye fayda sağlamayacağını vurgulayarak, “Batı dünyası İran’a yıllarca ambargo uyguladı da ne oldu? Bugün İran yine ayakta ve dün ambargoyu koyan Batı, ambargoyu kaldırmaya hazırlanıyor. Sonuçta su akacak mecrayı bulur” dedi. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan, “Başbakanımızın söylediği gibi yeni pazarlar bulunacaktır” ifadesini...