19 / 05 / 2024

İrandan toki tecrübe teklifi

İrandan toki tecrübe teklifi

TOKİ Başkanı Turan ile bir araya gelen İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Cabbari, TOKİ'nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ifade etti.

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple yazılımlarının geliştirici beta versiyonlarını tecrübe etmek için bugüne dek senelik ücret ödemek mecburiyetinde kalanlara müjde. Sadece beta versiyonları için ücret mecburiyeti kaldırıldı.

Kayseri Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvuru şartlarında yaş sınırı yok!

Üniversitenin yayınlamış olduğu personel alımı ilanında, toplam 10 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Başvuru yapacak adayların ilgili pozisyon için belirlenen öğrenim düzeyi ve tecrübe şartlarını sağlamaları gerekiyor.

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bitlis Beşminare başvuruları bugün sona eriyor! Yüzde 20 peşinatla konut için son fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare TOKİ projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. İşte Bitlis TOKİ fiyatları ve proje detayları...

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonucu 18 Nisan 2022!

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonucu 18 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 40 engelli vatandaşlar için satışa çıkarılan o proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bitlis Beşminare projesinde 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projeden 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Bitlis Beşminare kura çekilişi 7 Aralık'ta!

TOKİ Bitlis Beşminare kura çekilişi 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

TOKİ Bitlis Beşminare başvuruları 18 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 18 Kasım 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonucu 22.09.2021!

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonucu 22.09.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bitlis Beşminare kura sonucu 22.09.2021 ve proje detayları...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası Kiler GYO'nun oldu!

Kiler GYO, TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesine 203 milyon TL ile en yüksek teklifi verdi.

İrandan toki tecrübe teklifi Haberi

İrandan toki tecrübe teklifi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile bir araya gelen İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Ali Rıza Cabbari, TOKİ'nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ifade etti.


TOKİ Basın Danışmanlığından yapılan yazılı açıklamada, TOKİ Başkanı Turan'ın İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Cabbari ile makamında bir araya geldiği bildirildi.


Açıklamaya göre, İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Cabbari görüşmede yaptığı konuşmada, konut yapımı konusunda TOKİ ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti. İran'da 1980 yılından bu yana faaliyet gösteren İran Konut Vakfı'nın devlet desteği alarak özellikle konut restorasyonu konusunda çalıştığını ifade eden Cabbari, TOKİ'nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirtti. Cabbari TOKİ yetkililerini İran'a davet etti.


- Turan: TOKİ dünya çapında örnek bir kuruluş

TOKİ Başkanı Ergün Turan da TOKİ'nin 13 yıl içinde yaklaşık 670 bin konut ürettiğini anlatarak yürüttükleri faaliyetler konusunda bilgiler...