19 / 05 / 2024

İrfan Dikbaş

İrfan Dikbaş

BRK Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersal Köymen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Hendek'e yeni futbol sahası!

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Mahalle statüsüne alınan yeni mahallelerimize spor sahaları, park, yol gibi hizmetleri götürüyoruz. Şu anda da bunlardan birisi olan Yeşiyurt Futbol sahasındaki çalışmaları incelemek üzere buradayız" dedi

Su depolarının bakımını ihmal etmeyin!

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, apartman ve işyerlerindeki su depolarının yılda en az bir kez bakımlarının yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Hendek'teki mimari ev projeleri büyük ilgi görüyor!

Başkan İrfan Püsküllü, Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz' dedi.

Bartın Ulus'a Devlet Hastanesi inşa ediliyor!

Ulus’ta yapımına başlanan Devlet Hastanesi’ni AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, ile birlikte yapımı devam eden hastane inşaatını inceledi.

Binalarda standart dışı malzeme risk unsuru!

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Kadıköy'deki 30 bin 500 binadan 27 bininin 1998 yönetmeliğinden önce yapıldığı için depreme karşı ciddi risk oluştuğunu söyledi.

Ordu Ünye'ye 40 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen iftar programlarının 13.sü Ünye ilçesinde yapıldı. Ünye programına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak da katıldı.

Devlet cephelere standart getirmeli!

Kentsel dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy’de firma sayısı 500’e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı. İrfan Aydoğan, daha sağlıklı binaların inşa edilmesi için devletin cephelere bir standart getirmesini istiyor.

Araplar Ordu'dan 50 milyon dolarlık gayrimenkul aldılar!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Havalimanı açıldıktan sonra Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldı. Sadece bu yıl kente gelen Arap turistin sayısı 30 bini aştı" dedi.

Bu yıl Arap turist sayısı 30 bini aştı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları tanıtım çalışmalarının sonuç verdiğini belirterek, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi.

Araplar Ordu'dan 50 milyon dolarlık mülk aldı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları tanıtım çalışmalarının sonuç verdiğini belirterek, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi.

Ordu'da bu yıl 50 milyon dolarlık yatırım yapıldı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çarşamba ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Araplar Ordu'da tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını söyledi. Çambaşı ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Araplar Ordu’da 50 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çambaşı ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

İrfan Dikbaş Haberi

İrfan Dikbaş

BRK Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersal Köymen Yönetim Kurulu Başkanlığı, İrfan Dikbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mustafa Tarık Köymen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta  Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu. 


BRK Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT   1-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak 2-Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak,...